HOĆE LI KARMELO ODLETETI U HJUSTON?! Može li teret za jednog biti gorivo za drugog? (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Hoće li poći za prstenom

HOĆE LI KARMELO ODLETETI U HJUSTON?! Može li teret za jednog biti gorivo za drugog? (FOTO) (VIDEO)

Epilog cele ove situacije ćemo najverovatnije videti tek tokom sezone, kada slika u obe ekipe bude jasnija

Objavljeno: 16:28h

Ekipa koja nije htela da ipljune lovu za trio koji su već posedovali (Durent-Vestbruk-Harden) sada drži rekord po utrošenom budžetu za jednu sezonu (310 miliona $) sa kojim su debelo probili "seleri kep" i ušli u taksu na luksuz.

A za razliku od ekipe koju su u tom trenutku imali i nisu želeli da je plate dovoljno, sada imaju realno lošiju veliku trojku i tim generalno. Problem je nastao kada su u svoje redove doveli Karmela Entonija iz Njujorka zajedno sa njegovim ogromnim ugovorom u nadi da će sa njim parirati Golden Stejtu i konkurisati za titulu.

Međutim stvari se nisu odvijale kako su planirali, jer Karmelo nije uspeo da se uklopi u ekipu koja se svodila samo na izolacije velike trojke (Vestbruk-Džordž- Entoni), njegove brojke su bile razočaravajuće, a kada je od njega zatraženo da prihvati ulogu šestog čoveka on je ispao krajnje neprofesionalan.

Nakon sezone se nije libio da iskoristi opciju iz svog ugovora i ostane još jednu godinu obezbedivši sebi poslednji veliki ček koji će videti od neke ekipe, pošto mu sigurno nakon isteka tekućeg ugovor niko neće ponuditi ni približnu cifru koju on očekuje.

Ugovor Karmela Entonija
Ugovor Karmela Entonijafoto: Printscreen/hoopshype

Tako je uskratio Oklahomin mogući budžet za skoro 28 miliona zelenih novčanica, i u tom trenutku se činilo da će Pol Džordž spakovati kofere i otići u L.A..

Međutim Džordž je ipak produžio saradnju sa Tanderina na opšte čuđenje svih.

A u pitanju je ni manje ni više nego 147 miliona $, za četiri godine, koliko bi trebao da provede u Oklahomi, ako sve bude išlo po planu. A izmeđua ostalog, plan Tandera je da probaju da trejdu Entonija u toku sezone.

Koliko će im to poći za rukom zavisi dosta i od Hjustona, koji za sada izgledaju kao jedina ekipa koja je idalje ozbiljno zainteresovana za njegove uskluge, pogotovo jer su ostali bez Trevora Arize koji je odlučio da potpiše za Finiks.

Epilog cele ove situacije ćemo najverovatnije videti tek tokom sezone, kada slika u obe ekipe bude jasnija, a u prilog prelaska Entonija u redove Raketa ide i činjenica da je njegov veliki prijatel Kris Pol potpisao novi ugovor sa Hjustonom.

BONUS VIDEO: ONI SU GLAVNA ATRAKCIJA U RUSIJI: Reprezentacija im je već davno otišla kući, ali oni ne mare mnogo za to (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.