Dobra vest za zvezdaše: Kapiten se vraća treninzima, a uskoro i na terenu!

Mitrović sve spremniji

Dobra vest za zvezdaše: Kapiten se vraća treninzima, a uskoro i na terenu!

Mitrović privodi kraju boravak u Istanbulu gde je bio na oporavku od povrede kolena koju je zadobio na meču sa Olimpijom
Objavljeno: 18:03h

Kapiten košarkaša Crvena zvezda Luka Mitrović rekao je odlično napreduje njegov oporavak od povrede i istakao da će uskoro moći da počne da radi sa ekipom. Mitrović privodi kraju jednomesečni boravak u klinici "Ačibadem" u Istanbulu, gde uz detaljne preglede, svakodnevne vežbe sa fizioterapeutima, i u teretani, kao i uz pomoć nasjavremnije medicinske opreme, pokušava da ubrza svoj oporavak od teške povrede kolena. Luka Mitrović je u Istanbul stigao još 25. decembra 2015. godine.

- Svakodnevno sprovodim vrlo naporne terapije, ali i treninge u teretani. Osećam se odlično, već sedam dana trčim i radim vežbe sa skokovima. Boravak koji je trebalo da završim sredinom januara, produžio sam za još sedam dana, kako bih imao kontinuitet i završio ceo ciklus planiranih vežbi i terapija - rekao je Mitrović. Kapiten Zvezde povredio se na utakmici ABA lige protiv Olimpije.
Dado Đilas
- Ljudi koji se brinu o meni, a to je jedan ceo tim, jako su ljubazni, maksimalno posvećeni mom oporavku i na tome sam im maksimalno zahvalan. Trudimo se da ovaj posao odradimo što je moguće bolje. Sada već radim ozbiljnije vežbe, videćemo dokle smo stigli - rekao je Mitrović. - Stižem u Beograd pravo na utakmicu sa Unikahom i odmah mogu da se priključim određenoj vrsti treninga sa nešto većim opterećenjem, sa timom. Neće to još biti trening košarke, ali sve ide u dobrom smeru - dodao je Mitrović. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.