KRAJ ZA PEŠIĆA, BASKONIJA U FINALU! Meč za srčku u Blaugrani, Barsa sa -11 izvukla produžetak i tamo se raspala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/PabloTe

ACB liga

KRAJ ZA PEŠIĆA, BASKONIJA U FINALU! Meč za srčku u Blaugrani, Barsa sa -11 izvukla produžetak i tamo se raspala! (VIDEO)

Real Madrid je saznao protivnika u borbi za titulu

Objavljeno:

Kraj za Svetislava Pešića i Barselonu! Ove godine maksimalan domet je bilo polufinale ACB lige u kome ih je zaustavila sjajna Baskonija, uz naravno osvojeni Kup kralja!

Ako su u trećoj utakmici uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena i podršku sa tribina, u četvrtoj im ni to nije pomoglo, iako im se Baskonija ponudila na tanci.

Na kraju, posle neviđene drame i produžetka, gosti iz Vitorije stižu do trijumfa 88:83 i pobeđuju u seriji sa 3:1, pa će u finale na noge Realu, prvaku Evrope.

Uh, sjajna je to bila utakmica u "Blaugrani", dva puta su se Katalonci vraćali u život, tačnije drugi put su ih vratili protivnici koji su u poslednjih pet minuta utakmice prokockali +11, što su igrači Barse iskoristili da izbore produžetak.

Međutim, umesto da u dodatnih pet minuta u naletu samopouzdanja oni budu ti koji su došli do trijumfa, uspeli su da prokockaju 3 poena prednosti i u poslednja tri minuta ne postignu nijedan poen.

Tornike Šengelija je blistao u timu gostiju sa 22 poena i 7 skokova, podršku mu je dao Džening sa 14 poena, a Tima i Vildoza su ubacili 11. Kod Barse, Ertel 16, Klaver 14, Hanga 12, Koponen i Tomić po 11.

BONUS VIDEO: Stefan Pot posle poraza od Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.