ARMEJCI SIGURNOM IGROM DO JOŠ JEDNE TITULE! Himki nije imao šanse protiv raspoloženog CSKA! (VIDEO)
Foto: EPA/Maxim Shipenkov

kao što smo očekivali

ARMEJCI SIGURNOM IGROM DO JOŠ JEDNE TITULE! Himki nije imao šanse protiv raspoloženog CSKA! (VIDEO)

Dok u Evroligi nikako ne uspevaju da opravdaju status favorita na kraju svake takmičarske godine, stvari stoje drugačije u domaćem šampionatu

Objavljeno: 21:24h

Ekipa CSKA rutinski je odbranila trofej namenjen šampionu Rusije pobedom u Finalnoj utakmici F4 turnira VTB lige nad Himkijem rezultatom 95:84.

Himki je otvori meč trojkom Šveda što se na kraju ispostavilo kao jedino vođstvo tima iz predgrađa Moskve, pošto je CSKA dao po gasu i lagano kontrolisao tok celog meča.

Dok u Evroligi nikako ne uspevaju da opravdaju status favorita na kraju svake takmičarske godine, Armejci u domaćem takmičenju nemaju takve probleme da osvajaju titulu za titulom.

Sa objektivno jačim i skupljim sastavom su pustili Šveda da ispuni voju kvotu, ali su zaustavili ostale košarkaše Himkija i bez mnogo problema došli do pobede i titule.

Armejci su već u prvoj četvrtini su došli do14 poena prednosti, paonda i 16 razlike u finišu prvog poluvremena i do kraja rutinski održavali dvocifrenu prednost.

Kori Higins je sa 20 poena bio najefikasniji u šampionskom timu, De Kolo je ubacio 18, Rodrigez 15, a Hajns 10 poena uz osam skokova.

U poraženom timu najefikasniji je bio Šved koji je ubacio 21 poen, šutirao iz igre 7/16, imao devet asistencija i pet izgubljenih lopti. Tomas se svojski trudio da mu pomogne sa 17 poena, ali ostali su bili zaustavljeni pa njih dvojica nisu bili dovoljni da se izbegne poraz..

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.