RATNICI PREBILI BRADINE RAKETE! Golden Stejt otkinuo Hjuston sa 41 poenom razlike! (VIDEO)
Foto: EPA/John G Mabanglo

POTOP ROKETSA

RATNICI PREBILI BRADINE RAKETE! Golden Stejt otkinuo Hjuston sa 41 poenom razlike! (VIDEO)

Stef Kari izdominirao

Objavljeno: 08:51h

Golden Stejt Voriorsi su sa ogromnih 126:85 slavili nad Hjuston Roketsima u finalu Zapadne konferencije NBA lige i tako poveli sa 2:1 u seriji.

Potpuni kolaps Hjustona usledio je u trećoj četvrtini kada se razigrao veliki Stef Kari, a do kraja meča Ratnici nisu hteli da "puste gas", već su grogiranog protivnika totalno dotukli.

Na kraju je Kari bio i najefikasniji sa 35 poena, uz šest skokova, dok su ga pratili Kevin Durent sa 25 poena i po šest uhvaćenih lopti i asistencija, Klej Tompson sa 13, Kvin Kuk sa 11, kao i Andre Igodala i Drejmond Grin sa po 10 poena. Sjajni Grin je imao i 17 skokova i šest asistencija.

Hjuston je poražavajuću partiju završio sa čak 19 izgubljenih lopti, dok je najviše poena u timu iz Teksasa ubacio Džejms Harden, dao je 20. Brada je imao i devet asistencija i pet skokova, dok su Klint Kapela i Kris Pol postigli po 13 poena. Erik Gordon je meč završio sa 11.

Ovo je i najubedljivija pobeda Golden Stejta u plej ofu u istoriji, srušen je rekord iz 1948. kada su Filadelfija Voriorsi savladali "Bombardere" iz Sent Luisa sa 39 poena razlike. Srušen je još jedan rekord, ovo je 16. pobeda u nizu kod kuće u plej ofu za Golden Stejt, srušili su rekord Džordanovog Čikaga iz 1990. odnosno 1991. godine.

Naredni meč se igra u noći između utorka i srede od 3 časa po našem vremenu.

BONUS VIDEO: Dončić i Bogdan u zagrljaju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.