Kalina pričao o crnim rupama na parketu Arene, a nije primetio OGROMNU promenu! Novinari su morali da mu je pokažu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

Sviđa mu se novi parket

Kalina pričao o crnim rupama na parketu Arene, a nije primetio OGROMNU promenu! Novinari su morali da mu je pokažu! (FOTO) (VIDEO)

Srpski košarkaš iz Fenerbahčea je izneo svoja očekivanja pred polufinale protiv Žalgirisa

Objavljeno: 23:49h

Nikola Kalinić vraća se u svoju formu posle dugog odsustva zbog povrede baš kada je to njegovom Fenerbahčeu potrebno, u završnici sezone i taman za fajnal-for Evrolige.

Srpski reprezentativac će treći put učestvovati sa svojim klubom na završnom turniru, ali ove godine je različito, jer sada brani titulu zajedno sa saigračima koju je prošle godine osvojio u Istanbulu.

I za njega, kao i za sve ostale igrače iz Srbije, kao i samog trenera kluba Željka Obradovića će ovaj fajnal-for biti poseban jer se igra u Beogradu.

Trening Fenerbahčea dan pred početak fajnal-fora Evrolige
Trening Fenerbahčea dan pred početak fajnal-fora Evroligefoto: Espreso

- Bilo je manje poziva za karte nego što sam očekivao, mada sam stavio do znanja svima da ni mi koji igramo ne možemo baš toliko karata da nabavimo. Tako da nije bilo previše poziva. Naravno, da postoji neki deo koji smo obezbedili za porodicu i prijatelje - rekao je Kalinić.

Dok je bio u Crvenoj zvezdi, ali i sa reprezentacijom je imao prilike da igra u Beogradskoj areni, međutim, ona je sada malo drugačija.

- Promenili su parket, što je bitno, jer nema više crnih rupa na terenu da lopta odskoči čudno. To sam prvo primetio. Mislim da će biti sjajno, biće puna Arena - rekao je Kalinić, a onda je na sugestiju novinara pogledao gore i video veliki semafor na vrhu iznad parketa, kao u NBA.

Veliki semafor sa video bimovima na krovu Arene
Veliki semafor sa video bimovima na krovu Arenefoto: Espreso

- Ej, evo sad kada si mi rekao. Ne znam da li smo dobili ili će da nam ga uzmu. Ako ostaje, onda super, jer konačno možemo da kažemo da imamo onako jednu potpunu Arenu - poručio je Kalinić.

Šta je još rekao srpski reprezentativac o predstojećem fajnal-doru i polufinalnoj utakmici protiv Žalgirisa pogledajte ispod na snimku.

BONUS VIDEO: Navijači Fenerbahčea pred Fajnal for u Beogradu

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.