ZA POTPUNU NEVERICU! Espreso saznaje gde u Beogradu odseda evroligaška senzacija za vreme fajnal-fora! (FOTO)
Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičius, Foto: EPA/Toms Kalnins

Lepo im je na maloj kolumbiji

ZA POTPUNU NEVERICU! Espreso saznaje gde u Beogradu odseda evroligaška senzacija za vreme fajnal-fora! (FOTO)

Preko Karaburme do vrha Evrope - da li je ovo Štimarina ideja?

Objavljeno: 16:15h

U Beogradu će se od 18. do 20. maja održati Fajnal for Evrolige, na kome će učestvovati i ovogodišnja senzacija elitnog evropskog takmičenja, ekipa Žalgirisa iz Kaunasa.

Poznato je da veliki klubovi, kada igraju u inostranstvu odsedaju u poznatim, skupim, "mejnstrim" hotelima. E, u slučaju ovogodišnjeg fajnal-fora Evrolige u Beogradu, litvanski velikan za koji nastupa i naš Vasa Micić napravio je pravi mali presedan.

Ekipa koja je naivno projektovana za donji deo tabele, a koja se dokopala polufinala elitnog takmičenja neće odsesti ni u jednom poznatom, uveliko brendiranom hotelu, već u jednom daleko manjem na Karaburmi. U pitanju su Agape apartmani koji se nalaze na samom obodu Karaburme u Mirijevskom bulevaru, na 7 km od strogog centra grada.

Agape apartmani
Agape apartmanifoto: Agape apartmani

Karaburma je poznata kao opasan kraj, ali izgleda da se slika menja na bolje i da će ovakvi primeri uticati na stvaranje realnije slike o ovom beogradskom naselju.

Dobili smo još jedan dokaz da mala preduzeća umeju da privuku velike igrače, isto kao što je Žalgiris uspeo da kao autsajder, dođe na dva koraka od istorijskog uspeha.

I dalje je nepoznato šta je navelo ekspediciju Žalgirisa da izabere baš ovu lokaciju, ali sigurni smo da vrlo dobro znaju šta rade, isto kao i tokom cele godine u Evroligi.

A možda im je ipak stari "karaburac" Štimara, koji je branio boje litvanskog tima, preporučio svoj kraj kao pravu lokaciju za njihovu bazu iz koje će krenuti u pohod na krov Evrope.

BONUS VIDEO: Novak Đoković u druženju sa novinarima

(S.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.