NBA legenda i čovek koji je otkrio Novickog uzgaja marihuanu: Imam svoju sortu! Verujte, to je vrhunska roba! (VIDEO)
Don Nelson, legendarni NBA trener, se bavi uzgajanjem marihuane, Foto: Profimedia

prija mu

NBA legenda i čovek koji je otkrio Novickog uzgaja marihuanu: Imam svoju sortu! Verujte, to je vrhunska roba! (VIDEO)

Čuveni Don Nelson je pronašao neobičnu zanimaciju u penziji koju provodi na Havajima

Objavljeno: 13:18h

Legendarni bivši NBA igrač i trener Don Nelson uspeo je još jednom da iznenadi američku, a verovatno i šokira onaj konzervativniji deo sveta otkrićem čime se bavi u penziji.

Rekorder po broju pobeda među trenerima u NBA sa 1335 trijumfa ostvarenih tokom karijere, trenutno živi na Havajima, gde se bavi najviše poljoprivredom, a jedan od glavnih proizvoda mu je specijalna njegova vrsta marihuane koju je napravio.

U svom intervjuu za "Njujork Tajms", bivši trener Golden Stejta i Dalasa je okrio da uzgaja kanabis, koji zove "Neli kuš", a koji je dobio ukrštanjem dve sorte indijske "trave" koje su popularne u Americi.

- Imam medicinsku dozvolu, pa mi je to dopušteno. Znate kako, sve povrede koje doživite u igračkoj karijeri vam nekako vaskrsnu pod stare dane, i treba se nekako izboriti sa time. Trava to rešava mnogo bolje od bilo kakvih lekova za bolove, a na stranu što se i opustim od nje - rekao je Nelson novinari u pohvalio se kvalitetom "vutre".

- Vrhunska roba. Zovem je "Neli Kuš", jer je dobijena ukrštanjem OG i Hindu Kuša. Opasna stvar.

Živa legenda najjače lige na svetu je bio poznat kao veliki inovator i prava avangarda u svom vremenu, njegovi Voriorsi su igrali košarku koja je možda i lepša od ove koju je igraju danas kada su šampioni, a u Dalasu je imao viziju sa biranjem Dirka Novickog na draftu i postavio temelje kasnijem osvajanju šampionskog prstena.

Uz to je i sa selekcijom SAD 1994. godine osvojio Svetsko prvenstvo, dok je kao igrač bio pet puta šampion NBA u dresu Boston Seltiksa, a zbog svih svojih zasluga izabran je u Kuću slavnih u Springfildu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.