IZAĐEŠ NA OL STAR I POBEDIŠ!  MVP Bogdanović raspametio Amere, pogađao trojke kao od šale, i pokazao zašto je Srbija zemlja košarke! (FOTO) (VIDEO)
Košarkaš Sakramenta ubacio je 26 poena, Foto: AP

bravo!

IZAĐEŠ NA OL STAR I POBEDIŠ! MVP Bogdanović raspametio Amere, pogađao trojke kao od šale, i pokazao zašto je Srbija zemlja košarke! (FOTO) (VIDEO)

U ekipi Tima sveta najefikasniji je bio Bogdanovićev saigrač iz Kingsa Badi Hild sa 29 poena. Istakli su se Džamal Marej sa 21 poenom, šest skokova i sedam asistencija i Dario Šarić sa 18 koševa

Objavljeno:

Ol-star vikend u Los Anđelesu je počeo, a snage su odmerili Tim sveta i nade američke košarke.

Igrači, koji nemaju pasoš Sjedinjenih Američkih Država ubedljivo su slavili, a srpski internacionalac Bogdan Bogdanović ostvario je sjajan učinak.

Košarkaš Sakramenta ubacio je 26 poena, uz šut iz igre 9/16, od čega je postigao sedam trojki iz 12 pokušaja. Bogdan je dodao i četiri skoka, šest asistencija i jednu ukradenu loptu. Bogdanović je po završetku meča dobio priznanje za najkorisnijeg igrača ovog spektakla.

U ekipi Tima sveta najefikasniji je bio Bogdanovićev saigrač iz Kingsa Badi Hild sa 29 poena. Istakli su se Džamal Marej sa 21 poenom, šest skokova i sedam asistencija i Dario Šarić sa 18 koševa.

Badi Hild, je želeo MVP priznanje za sebe, pa je tako u poslednjoj četvrtini, kada je već sve bilo rešeno, odlučio mnogo više da šutira, na kraju je bio i efikasniji od Srbina (29 poena), ali to nije bilo dovoljno da mu "otme" nagradu.

foto: AP

Na drugoj strani Džejlen Braun je zabeležio 35 poena uz deset uhvaćenih lopti, dok je Kajl Kuzma upisao 20 koševa za 18 minuta na parketu.

BONUS VIDEO: Navijači se poskidali na Jugu, a napolju minus

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.