DA JE BIO DALJE OD MENE... Bogdan je ispričao američkim medijima kako ga je Vujošević davio, a sada je na to reagovao bivši trener crno-belih! (VIDEO)
Duško Vujošević je prokomentarisao što je Bogdanović ispričao Amerikancima od "davljenju", Foto: Saša Pavlić Koky

Bio mu pri ruci

DA JE BIO DALJE OD MENE... Bogdan je ispričao američkim medijima kako ga je Vujošević davio, a sada je na to reagovao bivši trener crno-belih! (VIDEO)

Bivši strateg Partizana se prisetio momenta koji se dogodio u Hali sportova na meču protiv FMP-a

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je podsetio ovdašnju javnost na jednu od najneprijatnijih scena u srpskom sportu, kada je američkim medijima ispričao kako ga je bivši trener u Partizanu, Duško Vujošević davio na jednoj utakmici.

Srpski košarkaš je to uradio kroz šalu posle utakmice Sakramenta, a tim povodom se oglasio i legendarni trener, koji se prisetio tog događaja u razgovoru za "Kurir".

- Bogdanu su sudije dosudile dve sumnjive greške, dobio je petu, bio je jako besan, krenuo je da reaguje burno, protestuje i gestikulira, nakon čega su mu dosudili tehničku. To se sve događalo na metar ili dva od mene, a onda se desilo to što se desilo. Da je bio na drugom delu terena, to se sigurno ne bi dogodilo - prisetio se Vujošević.

Bogdanović je u toj izjavi za američke medije naveo da tako u Srbiji ponekad izgleda kada trener i igrač imaju odnos kao otac i sin, a Vujošević je potvrdio da su imali specijalan odnos.

- Mi jesmo imali takav odnos. Hteo bih da istaknem da je pre mog povratka iz CSKA u Partizan, Bogdan bio 13. ili 14. igrač u ekipi. Nakon toga je postao dominantan. U finalu plej-ofa Zvezdi je ubacio više od 100 poena, pto je bio pravi pokazatelj o kakvom se igraču radi.

Duško Vujošević ističe da su on i Bogdanović zaista imali odnos kao otac i sin
Duško Vujošević ističe da su on i Bogdanović zaista imali odnos kao otac i sinfoto: Saša Pavlić Koky

Za takve stvari koje se dešavaju ne može se reći da su opravdane, niti normalne, ali se ponekada iz različitih razloga dešavaju, jer Vujošević nije jedini trener sa ovih prostora koji je imao takav eksces.

- Pre neki dan sam video Željka Obradovića kako je išamarao nekog svog igrača. Naravno da to ne opravdavam, ali takve stvari se dešavaju - rekao je Vujošević koji s pažnjom prati igre Bogdanovića u NBA.

- Najvažnije je da nastavi da napreduje u karijeri i bude maksimalno posvećen košarci, ali i da bude što bolji čovek. Meni je drago da bilo koji igrač kojeg sam trenirao, uspe u košarci, ali i da krene pravim putem u životu - zaključio je Vujošević za "Kurir".

BONUS VIDEO: Pobunjena frakcija vređa Jug

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.