NISMO POKAZALI PONOS, U TEŠKOJ SMO SITUACIJI! Nenad Čanak razočaran posle katastrofe u Rusiji! (FOTO)
Nenad Čanak na meču između Partizana i MZT, Foto: Beta

ZAVRŠILI TAKMIČENJE

NISMO POKAZALI PONOS, U TEŠKOJ SMO SITUACIJI! Nenad Čanak razočaran posle katastrofe u Rusiji! (FOTO)

Tim iz Humske je samo u prvoj četvrtini parirao, a u nastavku je viđena dominacija domaćina.

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su doživeli najteži poraz ove sezone, pošto ih je Lokomotiva bukvalno pregazila u poslednjem kolu grupe C Evrokupa sa 99:64. Trener crno-belih Nenad Čanak očekivano je bio ljut na svoje izabranike.

Tim iz Humske je samo u prvoj četvrtini parirao, a u nastavku je viđena dominacija domaćina. Prednost Lokomotive u nekoliko navrata je iznosila i više od 40 poena razlike.

- Bila je ovo veoma teška situacija za nas. Znali smo da igramo protiv veoma jakog tima, možda i najjačeg u Evrokupu. Nismo imali energiju, nismo pokazali ponos! U drugoj četvrtini smo imali samo jedan skok, to je neprihvatljivo! Imali smo previše izgubljenih lopti, dozvolili smo rivalu mnogo kontranapada. Jedan tim je bio bolji od drugog i zato je razlika iznosila 35 poena - rekao je Čanak.

Kad je otišao Partizan ga je proglasio IZDAJNIKOM: Gagić se sad vratio i prvi put progovorio o svemu, o Vujoševiću, Grobarima...

I ONI SU OD KRVI I MESA! Kako su to povezani Redži Miler i Milan Gurović? Strašna ispovest POPULARNOG ČIČE! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Nagrada za zvezdaša godine otišla je ekipi navijača koji su organizovali akciju pomoći klubu "doniraj i dominiraj"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.