Čanka ne brine poraz od Limoža, već se okreće Mornaru: Novica je mogao da zaigra i večeras, ali bitnija utakmica za nas je u subotu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

važnija je aba liga

Čanka ne brine poraz od Limoža, već se okreće Mornaru: Novica je mogao da zaigra i večeras, ali bitnija utakmica za nas je u subotu! (FOTO) (VIDEO)

Čakarević, Tomić i Gavrilović su u autu na duže vreme...

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak nije bio zadovoljan posle poraza u svom evropskom debiju.

Crno-beli su posle neizvesne završnice izgubili od Limoža u "Pioniru" u meču devetog kola Evrokupa - 98:101.

- Teška utakmica zbog velike potrošnje energije a na kraju ni za šta. Ali, poslužiće kao dobar trening za mnogo važniji meč protiv Mornara. Ponovile se neke stvari sa meča protiv MZT-a. Prvo poluvreme zadovoljavajuće u odbrani, u drugom mnogo grešaka i iskakanja iz sistema. To je bilo uzrokovano skraćenom rotacijom i trenutnim fizičkim stanjem ekipe. Limož pogodio bitne šuteve za tri. Na kraju odlučila jedna lopta. Miler daje te poluzicere u velikom procentu, a sad je promašio, ali idemo dalje - rekao je Čanak.

foto: Espreso

Crno-beli su protiv Limoža bili u desetkovanom sastavu.

- Novica je možda mogao da igra večeras, ali je važnija ona utakmica u subotu. Vanja je na zagrevanju osetio bol, procenili smo da je bolje da pauzira i ovaj meč. Prvobitno sam hteo da odigra pet, šest minuta. Njih dvojicu očekujem u kombinaciji za tim za Mornar. Čakarević, Tomić i Gavrilović su u autu na duže vreme - dodao je Čanak.

O, ČOVEČE... Ovo je Milerov odgovor na promašeni zicer za pobedu! (VIDEO)

DONČIĆ SKROZ POVILENEO: Razbio facu protivniku laktom, pa prozivao Dubljevića! Slovenac je bio totalno bez kontrole, zaleteo se na sudiju, šutirao tunel... (VIDEO)

BONUS VIDEO: Patrik Miler posle poraza od Limoža

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.