Bivši NBA superstar opet uhapšen, 3. put u mesec dana! Sad je prebio i opljačkao čoveka uz pretnju nožem! (VIDEO)
Foto: AP

Totalni raspad sistema

Bivši NBA superstar opet uhapšen, 3. put u mesec dana! Sad je prebio i opljačkao čoveka uz pretnju nožem! (VIDEO)

A svojevremeno je bio šesti najbolji igrač lige

Objavljeno:

Nekadašnja velika zvezda NBA, Ben Gordon, u poslednje vreme je glavna ličnosti na stranicama hronike u novinama i portalima u SAD.

Sada je po drugi put uhapšen u manje od deset dana, a čini se da svako sledeće delo koje počini je sve ozbiljnije i surovije.

Bivši igrač Čikaga je sada priveden i proveo je vikend u zatvoru zbog napada na menadžera stambenog kompleksau centru Los Anđelesa u kome je iznajmljivao stan. On je udario čoveka, potom izvadio nož i pretio mu i uzeo mu novac za koji tvrdi da je u stvari njegov, koji je ostavio za depozit za stan.

foto: AP

Posle vikenda iza rešetaka je pušten pošto je platio kauciju u iznosu od 50.000 dolara.

Gordonu je ovo samo jedno u nizu krivičnih i prekršajnih dela, pošto je 20 novembra uhapšen na Menhetnu jer je vozio auto sa krivotvorenim tablicama zbog čega mu je napisana kazna i naloženo da se pojavi na sudu.

Pre toga mu je krajem oktobra naređeno da ide na psihijatrijsku procenu, jer je napravio incident u svojoj radnji, u Maun Vernonu, sa jednom ženom koju je zaključao u toaletu.

foto: AP

Ona je ispričala da su njih dvoje imali raspravu koja je prerasla u fizički obračun kada je on počeo da baca i razbija stvari po radnji, pre nego je zaključao i otišao.

U junu je u Los Anđelesu uhapšen ponovo jer aktivirao protivpožarni alarm u svojoj zgradi u kojoj stanuje, iako nije bilo nikakvih indicija o vatri.

Mnogi se pitaju šta se to dešava sa glavom momka koji je 2004. godine bio treći pik na NBA draftu, a u prvoj sezoni proglašen za najboljeg šestog igrača lige.

Nastupao je za Čikago, Detroit, Šarlot i Orlando sa prosekom od 14,9 poena, a karijeru je završio kao član Teksas Ledžendsa u 34. godini.

BONUS VIDEO: Milan Mačvan posle utakmice sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.