PREVODI ONO ŠTO PRIČAM! Sećate se kako je Žoc napao prevodioca?! E sada je Vujošević planuo zato što mu je izvrtao reči! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Dailymotion

Ko kaže da ne zna engleski

PREVODI ONO ŠTO PRIČAM! Sećate se kako je Žoc napao prevodioca?! E sada je Vujošević planuo zato što mu je izvrtao reči! (VIDEO)

Selektor BiH je bio nezadovoljan načinom na koji je prevodilac na engleski interpretirao njegovu izjavu

Objavljeno:

Prevodioci bi trebalo do sada da su naučili da ne bi trebalo da se kače sa košarkaškim trenerima sa prostora bivše Jugoslavije. Pre nekoliko nedelja je Željko Obradović planuo na grčkog prevodioca, a sada je i Duška Vujoševića razbesneo francuski prevodilac.

Stao mu na žulj! Željko Obradović uništio nesrećnog prevodioca! (VIDEO)

Posle utakmice kvalifikacija za Mundobasket, u kojoj je Bosna i Hercegovina poražena od selekcije Francuske, na konferenciji za medije, je iskusni košarkaški stručnjak bio nezadovoljan kako se njegove izjave prevode na engleski jezik.

Vujošević je želeo da istakne da su kvalifikacije sjajna prilika da njegovi mladi igrači stiću iskustvo, dok je prevodilac rekao da je poraz od Francuske bio idealna prilika da njegovi igrači stiču iskustvo.

- Ne ova utakmica. Prevodi ono što pričam. Igranje u kvalifikacijama, u ovom sistemu je za mlade igrače najbolja škola košarke - reagovao je Vujošević, a mnogima je ovo interesantno i zbog toga što ga je bio glas da je trener koji ne zna engleski jezik, međutim, izgleda da ga ipak zna.

BONUS VIDEO: Ovacije košarkašima Srbije pred meč sa Austrijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.