Čišćenje glave je najvažnija stvar za košarkaše Zvezde posle debakla protiv CSKA u Areni!
Foto: news1/sasa Pavlic Koky

jasno su to poručili

Čišćenje glave je najvažnija stvar za košarkaše Zvezde posle debakla protiv CSKA u Areni!

Svaki meč u Evroligi, bez obzira na ishod, bili to pobeda ili poraz, donosi neko novo iskustvo i za nas kao igrače, ali i zajedno kao tim...

Objavljeno:

Šampion Srbije i ABA lige nije pružio očekivani otpor favorizovanim gostima iz Moskve, CSKA je slavio sa ''plus 26'', ali ako je za utehu, prilika da se popravi utisak je već petak u Atini, gde Zvezda gostuje Olimpijakosu.

ČOVIĆ UDARIO NA PARTIZAN I OPET RAZGNEVIO GROBARE: Ako je neko bolji, nek' nas pobedi, ali bez "gepekovanja" sudija i bambusanja bejzbolkama!

Pitali su jednog od najvećih talenata na Balkanu da li bi igrao za Zvezdu ili Partizan? Odgovor je bio više nego jasan!

Naravno, biće to još jedan veoma težak izazov za ekipu Dušana Alimpijevića, ponovo će biti u ulozi autsajdera, ali navijači očekuju da se Zvezda ''isprsi'' pred favorizovanom ''braćom'', pa šta bude.

foto: news1/sasa Pavlic Koky

Jedan od Zvezdinih aduta biće i Ognjen Dobrić koji smatra da u ovakvom NBA ritmu, ekipa što pre treba da zaboravi poraz protiv CSKA i fokusira se na naredne izazove:

- Treba da 'očistimo' glavu i zaboravimo prethodnu utakmicu što pre, i pripremimo se za Olimpijakos što bolje. Istina, nemamo mnogo vremena do naredne utakmice, samo dan i po, ali daćemo sve od sebe, odradićemo nekoliko treninga u Atini, kroz koje ćemo pokušati i da se osvežimo i pripremimo - izjavio je Alimpijević - Stručni štab sa svoje strane, takođe daje sve od sebe da spremni dočekamo tu utakmicu. Svaki meč u Evroligi, bez obzira na ishod, bili to pobeda ili poraz, donosi neko novo iskustvo i za nas kao igrače, ali i zajedno kao tim - poručuje Dobrić.

foto: Beta

Slično razmišlja i trener Dušan Alimpijević, koji očekuje mnogo bolju Zvezdu sutra u Atini. - Jutro posle jedne slabe partije, mi jednostavno nemamo vremena da ulazimo u neke preduboke analize, ostavićemo to za Atinu, a ujedno ćemo se pripremati i za utakmicu protiv Olimpijakosa, ekipe koja je dobila u sredu Fenerbahče u gostima. - To je tim, a to sam već nekoliko puta naglasio, koji je uz pomenuti Fenerbahče i CSKA glavni kandidat za odlazak na Fajnal for i osvajanje trofeja. To je za nas otežavajuća okolnost, sada su puni samopouzdanja posle ovakve pobede, dočekuju nas i žele normalno da nastave svoj niz.

foto: Dado Đilas

- Mi za početak, moramo da uz dosta truda, damo sve od sebe i odigramo jednu mnogo bolju utakmicu od one koju smo odigrali protiv CSKA - zaključio je Alimpijević.

Meč Olimpijakos – Crvena zvezda igra se u petak od 20 časova u dvorani ''Mira i prijateljstva''. Kako se navodi na klupskom sajtu, crveno-bela ekspedicija već u subotu pravo iz Atine putuje za Zagreb, odakle će dalje autobusom produžiti za Zadar gde ih u ponedeljak od 18 sati očekuje utakmica 9. kola ABA lige.

SJAJNI BJELICA SPUSTIO RAMPU "LUDOM SRBINU": Nemanja srušio Sparse! Bogdan doživeo najgori poraz u karijeri! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Krajinović o utakmici Zvezda - CSKA, ljubavi prema crveno-belom, Noletu...

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.