Pitali su jednog od najvećih talenata na Balkanu da li bi igrao za Zvezdu ili Partizan? Odgovor je bio više nego jasan!
Foto: Beta

Hoće samo u NBA

Pitali su jednog od najvećih talenata na Balkanu da li bi igrao za Zvezdu ili Partizan? Odgovor je bio više nego jasan!

Musa je naveo da mu je Fenerbahče omiljeni klub u Evropi, a u NBA da je su Los Anđeles Lejkersi, a otkrio je i za koje fudbalske klubove navija...

Objavljeno:

Košarkaš Cedevite Džanan Musa rekao je danas da mu je san da ode u NBA ligu, kao i da ne veruje da će ikad u karijeri zaigrati za Crvenu zvezdu ili Partizan. Musa je odgovarajući na pitanja navijača govorio o svojim planovima, omiljenim ekipama u košarci i fudbalu, reprezentaciji Bosne i Hercegovine...

ČOVIĆ UDARIO NA PARTIZAN I OPET RAZGNEVIO GROBARE: Ako je neko bolji, nek' nas pobedi, ali bez "gepekovanja" sudija i bambusanja bejzbolkama!

BOLJE DA VAM NE PRIČAM: I Muta Nikolić progovorio o Samardu posle skandala, a to je ono što javnost nije znala! Jedno od pitanja je bilo i da planira da u skorijoj budućnosti zaigra u Evroligi. - Ako mi se ostvari mogućnost igranja u NBA, što je moj san, ne. Ali, ako ne odem u NBA odmah i ta je mogućnost otvorena. Najviše bih voleo da Cedevita prođe u Evroligu sledeće sezone pa da odigram sezonu sa Cedevitom u Evroligi - rekao je Musa objavljeno je na sajtu ABA lige. Na pitanje kada želi da ode u NBA, on je kazao:

- Ići ću na prvi draft, pa se nadam što pre moguće

foto: Profimedia

Musa je naveo da ne misli da će Crvena zvezda ponovo osvojiti titulu šampiona u ABA ligi, a navijače je zanimalo i da li bi nekad u karijeri zaigrao Partizan ili Zvezdu. - Ne mislim da će osvojiti ABA ligu, što je razumljivo obzirom da igram za Cedevitu koja spada u jednog od favorita za osvajanje titule. Što se tiče gde bih igrao, zapravo nikad ne znaš kuda će te karijera odvesti, ali teško da ću ikada zaigrati za jedan od ta dva kluba - kazao je 18-godišnji reprezentativac BiH.

Govoreći o selektoru BiH Dušku Vujoševiću, Musa je naveo da je nekadašnji trener Partizana "pedantan, jako dobar pedagog". - Želi što više da izvuče iz svojih igrača, da budu kulturni, obrazovani i to je njegova sjajna dimenzija", rekao je Musa i dodao da se nada da će on i njegovi saigrači u nacionalnom timu dati sve od sebe da se plasiraju na naredno Evropsko prvenstvo - rekao je prvotimac Cedevite Musa je naveo da mu je Fenerbahče omiljeni klub u Evropi, a u NBA da je su Los Anđeles Lejkersi, a otkrio je i za koje fudbalske klubove navija. - FK Sarajevo i za klub u kojem igra Edin Džeko koji volim da pobeđuje, trenutno za Romu - rekao je on.

KAKO DA NE ISKIDA "MAMUZE": Zbog ove preslatke fotke je Bjelica bio tako inspirisan protiv San Antonija! (FOTO)

BONUS VIDEO: Krajinović o utakmici Zvezda - CSKA, ljubavi prema crveno-belom, Noletu...

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.