Teov saigrač: Plakao sam posle te povrede! (VIDEO)
Foto: Fonet

BILO MU JE TEŠKO

Teov saigrač: Plakao sam posle te povrede! (VIDEO)

Ali, jedan čovek ga je smirio...

Objavljeno:

Krilni centar Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin priznaje da je letos bio blizu odlaska iz kluba i kao glavni razlog ostanka naveo je uticaj Džerija Vesta.

NBA legenda, poznatija kao "logo", trenutno radi kao savetnik u Klipersima. Prvi zadatak bio je da ubedi Grifina da ostane u timu Doka Riversa.

ŠTA BI TEK BILO DA JE IGRAO? Otkazao je Saletu za Eurobasket, ali pred finale nije mogao da spava: Mnogo mi je krivo što je tako ispalo! (FOTO)

- Neću da lažem, plakao sam prošle godine posle povrede palca. Međutim, Džeri Vest je bio glas razuma za mene. On ima veliki uticaj na kulturu franšize. Razgovarali smo o tome kako ni Klipersi ni ja nismo ostvarili ono što smo zacrtali. Imam nezavršenog posla ovde i nisam mogao to da napustim - rekao je Grifin.

foto: Reuters/Hugh Gentry

Blejk Grifin je na kraju potpisao petogodišnji ugovor za maksimalnih 173 miliona dolara. Odlaskom Krisa Pola u Hjuston Rokitse, otvorilo se više prostora u napadu za Grifina.

Nikola Jokić ima samo jednu želju! (FOTO)

- Prihvatio sam izazov. Odlaskom Pola imam veću odgovornost i spreman sam da je nosim. Mnogo bitnih igrača je otišlo, promenila se struktura i dinamika tima, ali želim da pokažem da sam dorastao izazovu - završio je Grifin.

Vest je odradio odličan posao, pošto prvi pik drafta 2009. ima najbolji start sezone u karijeri, beleži 26,3 poena, 9,3 skoka i 4,5 asistencija. U poslednjoj utakmici doneo je svom timu pobedu protiv Portlanda u poslednjoj sekundi. Uz Los Anđeles Kliperse, samo su još San Antonio Sparsi neporaženi u ligi.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Partizana na 62. Sajmu knjiga

(Espreso.co.rs/Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.