Nikola Jokić ima samo jednu želju! (FOTO)
Foto: Reuters

nego šta!

Nikola Jokić ima samo jednu želju! (FOTO)

- Agresivan... Šta se desilo..?

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je da mu je cilj ove godine da ekipa pobedi što više utakmica, iako nisu dobro krenuli na startu.

Jokić i ekipa su trenirali u trening objektu Pola Milsapa, a centar Denvera prvi put se našao u njemu.

Za Vladana Milojevića je Zemun važniji od Arsenala! (FOTO)

- Nisam bio ovde tokom leta, trenirao sam kući. Sjajno imati ovakvu halu za treniranje, tj. ceo objekat. Ali pod je malo klizav, obruči su dosta tvrdi, Pol će morati da radi na tome (smeh)", rekao je Jokić, a potom dodao:

- Mislim da je odlično imati ovakvu halu za sebe jer možeš tokom leta normalno da treniraš, šutiraš, šta god hoćeš... Čuo sam da je tokom leta organizovao mini trening kampove, to je sjajno, to rade pravi lideri. Na pitanje šta mu je cilj, ili neka vrta izazova ove sezone, Jokić je kazao da su to pobede.

foto: Fonet

- Samo želim da pobeđujem utakmice. U Juti smo igrali odlično, ali smo izgubili u poslednjim minutima. Takođe, u Vašingtonu smo igrali dobro, ali nismo uspeli da pobedimo - kazao je centar Denvera. Potom je Nikola krenuo da kaže da on, a i ekipa moraju biti agresivni, međutim zaustavio ga je 37-godišnji Ričard Džeferson koji je "stavio na poster", odnosno prekucao preko Treja Lajlsa.

- Agresivan... Šta se desilo..? Samo biti agresivan i defanzivno i ofanzivno, rekao je Jokić, pošto nije znao šta se desilo posle buke iza sebe.

BONUS VIDEO: Pau Ribas protestuje kod sudija, a Delije pevaju pogrdnu pesmu na Barsin račun!

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.