IGRALI BISMO FAJNAL-FOR EVROLIGE DA SMO SVI OSTALI: Vesterman otvorio dušu o Partizanu i Vujoševiću!
Foto: Saša Pavlić Koky

Nije mu lako da sada gleda

IGRALI BISMO FAJNAL-FOR EVROLIGE DA SMO SVI OSTALI: Vesterman otvorio dušu o Partizanu i Vujoševiću!

Francuski plejmejker se prisetio dvogodišnjeg boravka među crno-belima i sjajne generacije koju su imali

Objavljeno:

Leo Vesterman je bio član jedne sjajne generacije Partizanovih košarkaša od kojih je veliki broj napravio već sada sjajne karijere iako je pred njima sigurno još mnogo godina odličnih rezultata.

Upravo toga se prisetio i francuski plejmejker u intervjuu za "Glas srpske" u kome je govorio i bivšim saigračima, crno-belima i treneru Dušku Vujoševiću.

On nema dilemu da bi ta ekipa Partizana da je ostala na okupu u ovom trenutku igrala fajnal-for Evrolige.

foto: Saša Pavlić Koky

- Baš sam na Evrobasketu pričao sa Bogdanom, Lučićem i Milosavljevićem, saglasni smo da bi igrali na fajnal-foru Evrolige da smo ostali zajedno. Nažalost, nismo održali ekipu, ali se rado sećam tog perioda. Ostvarili smo sjajan odnos, i dalje smo bliski i svi su mi sada veliki prijatelji. Ponosan sam kada vidim bivše saigrače, Partizanovu decu, da igraju na najvišem nivou. Pomenuta trojica su sa Srbijom osvojila srebro na Evropskom prvenstvu, Davis Bertans je igrao odlično. Igra u NBA, baš kao i Lovernj, drago mi je zbog Bogdana što je ispunio svoj san, Milosavljević ima novi ugovor i zaista ih je lepo videti. Podržavam ih u svemu - rekao je Vesterman.

foto: Saša Pavlić Koky

Sadašnji plejmejker CSKA pokušava da što više isprati svoj nekadašnji klub koji se nalazi u izuzetno teškoj i nezavidnoj situaciji na početku nove sezone, sa novim, mladim timom i trenerom.

- Nije lako, konstantno pratim situaciju iz navijačkog ugla. Teško je gledati kako se muče, nadam se da će biti bolje u narednim godinama. Klub mora da ide korak po korak kako bi se vratio u evropski vrh, jer Partizan to zaslužuje zbog prebogate istorije i sjajnih navijača.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Vesterman je jedan od igrača koji su i po odlasku iz Partizana ostali u bliskom kontaktu sa nekadašnjim učiteljem Duškom Vujoševićem, pa i dan danas često razgovaraju preko telefona.

- Čujemo se često, pričamo koliko je to moguće, malo ja nabadam srpski, on kaže koju reč na engleskom. Dugujem mu mnogo, bio je jedan od razloga zašto sam došao u Partizan. Rad sa njim je dragoceno iskustvo, koliko je dobar trener, toliko je dobar čovek - rekao je Vesterman.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs / Izvor: Glassrpske.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.