DODIK POBESNEO NA VUJOŠEVIĆA: Razočarao me je ljudski, on je za mene diskvalifikovan iz života! (FOTO)
Foto: Fonet/Reuters

PROBLEMI U KOMŠILUKU

DODIK POBESNEO NA VUJOŠEVIĆA: Razočarao me je ljudski, on je za mene diskvalifikovan iz života! (FOTO)

Posle svađe sa njegovim sinom Igorom, i odluke da ne zove igrače Igokee u reprezentaciju, pa onda i izjave o ratu, predsednik Republike Srpske nije mogao da ostane dužan Vujoševiću

Objavljeno:

Duško Vujošević, selektor košarkaša BiH, nedavno je u jednom intervjuu rekao da su zarat na prostoru bivše Jugoslavije najviše krivi Srbi, jer je Srbija bila najveća i najmoćnija republika, a to je razbesnelo Milorada Dodika.

UEFA JE PREVAZIŠLA SEBE SAMU! Da li je moguće da ON sudi utakmicu Zvezde i Arsenala?! (VIDEO)

- Razočarao me tom izjavom i ljudski, ali i na svaki drugi način. Ako je ikada trebalo da se prestane da se bavi košarkom, to je sad. Ne želim mu ništa loše, ali zašto je, da bi održao svoju bednu i podaničku poziciju u Sarajevu, kazao tako nešto? Nakon te izjave za mene je diskvalifikovan za ceo život - rekao je Dodik u intervjuu za Novosti.

foto: Dragan Kadić

Dodik i Vujošević su ranije bili u odličnim odnosima, čak su Partizan i Igokea bili u jednom momentu gotovo fuzionisani klubovi.

POZNATO KO SUDI SKENDERBEG-PARTIZAN! Poljski arbitar koga se Grobari sigurno dobro sećaju! (VIDEO)

Međutim, kada je postao selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević se najpre našao na udaru Igora Dodika, sina predsednika Republike Srpske, zbog toga što u državni tim nije pozvao nijednog igrača Igokee.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Vaso "Psihopat" Bakočević

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.