MISLIM DA SAM SE ZALJUBIO U MILOŠA TEODOSIĆA: Da li je ovo najbolja reakcija na Srbinove čarolije? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Real GD's Latest Highlights

Dečko koji objašnjava

MISLIM DA SAM SE ZALJUBIO U MILOŠA TEODOSIĆA: Da li je ovo najbolja reakcija na Srbinove čarolije? (FOTO) (VIDEO)

Njegova magija - to je nešto što se ne sreće svakog dana

Objavljeno:

Trese groznica NBA i Ameriku zbog Miloša Teodosića. Čarobnjakovi trikovi u vidu asistencija dobrano drmaju sve istinske ljubitelje košarke "preko bare".

PRVI SUDAR BOGDANA I TEA U NBA: Zbog Miloša skakali sa sedišta, Bogdan pogađao kao snajperom sve do onog užasnog trenutka! (VIDEO)

I nova njegova odlična partija protiv Sakramenta koju je začinio sa šest "poslastica" u svome stilu izazvala je ekstazu na društvenim mrežama, a posebno kod pripadnika "sedme sile" koji prate NBA.

- Mislim da sam se zaljubio u Miloša Teodosića - napisao je nakon jedne njegove asistencije Adam Džozef, NBA novinar i time verovatno najbolje opisao koliko su svi poludeli za Srbinom.

MILOŠ JE RAZBIO PROTIV SAKRAMENTA, ali DETALJ pre utakmice VAŽNIJI JE od svih POENA I ASISTENCIJA! (VIDEO)

Dao je trojku u poslednjoj sekundi i šta mu je onda trebalo ovo da radi?! Trenutak kad smo se svi prestravili zbog Bogdana! (FOTO) (VIDEO)

A što se tiče komentara ostalih, preovladava samo jedan, a to je koliko im je žao što rođeni Valjevac nije stigao u NBA mnogo, mnogo ranije, a ne tek u 30. godini.

- Njegova sposobnost da uzdrma odbranu bez ulaska u reket je jedinstvena. Može poslati loptu na suprotnu stranu kao niko drugi - napisao je na Tviteru novinar Majk Šmic.

PA TI SI LUD, TEO! DeAndreu Džordanu će izrasti krila zbog njega, a Grifin će ugraditi elektromotor! (VIDEO)

- Teodosić je moderni Sabonis. Da je samo došao u NBA godinama ranije.

- Pod jedan - Voleo bih da je Teodosić došao ranije. Pod dva - Pitam se da li bi bio tako dobar u tome što radi da jeste došao ranije u NBA.

Ovo su samo neki od komentara, a mi vas podsećamo da je Teo završio meč sa 8 poena, 6 asistencija, 2 skoka i po jednom blokadom i ukradenom loptom za 23 minuta na parketu.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs / Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.