GROBARI, PARTIZAN RAČUNA NA VAS: Od petka kreće prodaja sezonskih ulaznica!
Foto: Saša Pavlić Koky

crno-belima je potrebna podrška

GROBARI, PARTIZAN RAČUNA NA VAS: Od petka kreće prodaja sezonskih ulaznica!

Od ove sezone, godišnje ulaznice će se prodavati putem servisa www.ticketline.rs i u trofejnoj sali KK Partizan, na stadionu u Humskoj, radnim danima od 10 do 16 časova

Objavljeno:

Košarkaši Partizana će novu sezonu započeti na Superkupu ABA lige koji se održava u Baru. Nakon toga, 26. septembra sledi predstavljanje crno-belog tima i veliki duel evropskih šampiona, kada u goste dolazi Fenerbahče predvođen našim Željkom Obradovićem. Detalj koji je nebrojeno puta u istoriji Partizana odlučivao o tome da li će pobediti ili biti poražen, jeste podrška sa tribina. I ovoga puta, klub poziva svoje navijače da budu uz crno-beli tim na svakom meču!

foto: Saša Pavlić Koky

Već od petka, 15. septembra, navijači Partizana će moći da kupe sezonske ulaznice i tako obezbede svoja mesta pod svodovima dvorane "Aleksandar Nikolić". Od ove sezone, godišnje ulaznice će se prodavati putem servisa www.ticketline.rs i u trofejnoj sali KK Partizan, na stadionu u Humskoj, radnim danima od 10 do 16 časova.

foto: Saša Pavlić Koky

Cene godišnjih ulaznica su: Tribine: 8.500 dinara Parter: 15.500 dinara Plava loža: 24.000 dinara Bela loža: 42.000 dinara VIP loža: 48.000 dinara Kupovinom karta za utakmice KK Partizan, navijači pomažu klubu u borbi sa teškom materijalnom situacijom.

BONUS VIDEO: Bogdan posle trijumfa nad Italijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.