VUJOŠEVIĆ PONOVO OŠTRO! Nikad se nisam najeo onoga što se ne jede! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

rekao svoje

VUJOŠEVIĆ PONOVO OŠTRO! Nikad se nisam najeo onoga što se ne jede! (FOTO)

- Ono što imam da zamerim u Srbiji, kažem jasno i glasno u Srbiji

Objavljeno:

Duško Vujošević je podigao mnogo prašine kada je pre nekoliko dana izjavio da je Srbija jedan od najvećih krivaca za građanski rat u bivšoj Jugoslaviji.

Njemu je javnost u Bosni i Hercegovini, čiji je selektor, zamerila i to što se na jednom seminaru i toj zemlji pojavio u majici sa grbom Srbije!

Nikad ne biste pogodili ko se gura i lakta da se slika s Bobijem, Bogdanom i Saletom! (FOTO) (VIDEO)

- Pitali su me za majicu koju sam nosio, a koju su mi neki zamerali - to je glupost koju ne želim mnogo da komentarišem. Prvo, u ovim gladnim godinama nisam se nikad najeo onoga što se ne jede. I ni u jednoj situaciji nisam čovek, koji kad se menja katanac, menja i glavu. Poznato je da sam ja neko ko nije nacionalista i ko ljude gleda ne po tome ko je šta, nego kakav je ko. I na seminaru koji je organizovala trenerska organizacija Srbije su nošene te majice, kao neka uniforma i ja sam je s ponosom nosio, jer sam član te organizacije.

foto: Saša Pavlić Koky

- Ono što imam da zamerim u Srbiji, kažem jasno i glasno u Srbiji, te ne smatram da je nositi majicu sa grbom Srbije, koja je, ponavljam, uniforma za taj seminar, nešto nečasno. No, svako gleda iz nekog svog ugla i određeni sud, ocenjuje i toga koji meni sudi, tako da što se tiče toga - potpuno sam čist i rasterećen i zaista me ne interesuje šta ko misli i priča o tome. Ja pričam ono što ja mislim i ponašam se u skladu sa nekim svojim uverenjima, a to što je na ovim područjima uslov da bi vas neko prihvatio da neke druge mrzite - nije moj stil - rekao je Vujošević u intervjuu za Oslobođenje.

Nemci su naterali Špance da se oznoje, ali braća Gasol jednostavno nisu sa ove planete! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Zagrevanje srpskih košarkaša pred meč sa Mađarskom uz Igraj i pobedi

(Espreso.co.rs/Oslobođenje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.