Trener Detroita potvrdio vesti koje je čekao Bobi Marjanović, ali i svi Srbi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/DetPistonsOfficial

KONAČNO!

Trener Detroita potvrdio vesti koje je čekao Bobi Marjanović, ali i svi Srbi! (FOTO)

Tako je to u NBA ligi... Ali, sada sve dolazi na naplatu

Objavljeno:

KONAČNO! Boban Marjanović će ove sezone u NBA ligi imati daleko veću minutažu nego prošle, kada je bio samo druga opcija za Arona Bejnsa.

Ali, tako je to u NBA ligi. Sada će se sve konačno isplatiti.

EL KLASIKO VIŠE NEĆE BITI ISTI! Sergej Milinković Savić se seli u Španiju i postaje najskuplji Srbin u istoriji!? (VIDEO)

Srpski reprezentatitivac prošle sezone je imao neke neverovatne utakmice, kao recimo protiv Šarlota kada je ostvario učinak od 15 poena i 19 skokova za 22 minuta u igri.

foto: AP

- Ne možete samo da gledate na tih nekoliko utakmica iz prošle sezone. Pitanje je sada kako će se nositi sa većom ulogom, minutima i svim onim što ga očekuje svake noći. To još ne znamo, ali ono što znamo jeste da ima neverovatnu konstituciju i veštinu, a to je sjajna kombinacija - rekao je Van Gandi.

OČAJ! Srbija bez još jednog igrača na Eurobasketu!

Na poslednje četiri utakmice u sezoni Marjanović je beležio 15,8 poena i 11,3 skokova uz procenat iz igre 59 odsto. - Realno, ne bi trebalo davati mnogo značaja tim utakmicama, jer nisu bile od velike važnosti za nas. Ali sa druge strane, košarka je košarka i on je igrao veoma dobro i efikasno u tim utakmicama. I ne samo u njima, već i ranije u godini - istakao je trener Detroita.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.