EL KLASIKO VIŠE NEĆE BITI ISTI! Sergej Milinković Savić se seli u Španiju i postaje najskuplji Srbin u istoriji!? (VIDEO)
Foto: AP

PA, OVO JE SJAJNO!

EL KLASIKO VIŠE NEĆE BITI ISTI! Sergej Milinković Savić se seli u Španiju i postaje najskuplji Srbin u istoriji!? (VIDEO)

Znalo se da momak ima potencijala za velika dela, ali da će ga već u ovoj fazi karijere zvati jedna od najvećih fudbalskih institucija na svetu, nismo mogli ni da pretpostavimo

Objavljeno: 13:02h

Sergej Milinković-Savić iz nedelje u nedelju igra sve bolji fudbal. U pobedi njegovog Lacija nad Juveom u Superkupu Italije bio je jedan od najboljih na terenu, a odigrao je svih 90+ minuta.

A, sada nam iz Italije stižu neverovatne vesti!

Real iz Madrida spreman je da plati čak 80 miliona evra Laciju za Sergeja Milinković-Savića.

TERAĆEMO SE DO LOZANE: Nema odustajanja od borbe za Ivaninu medalju!

Kraljevski klub pokazao je interesovanje za mladog Srbina, a predsednik Florentino Perez spreman je da pošalje svoje emisare u Rim na sastanak s Klaudijom Lotitom, prvim čovekom „lacijala“.

foto: Profimedia

Dolazak u glavni grad Italije najavio je i Sergejev agent Mateja Kežman, pišu italijanski mediji. Sergej Milinković-Savić (22) ima ugovor s Lacijom do leta 2022. godine, a njega su tokom prošle sezone pratili Juventus, Čelsi, Liverpul i Mančester junajted. Sve ponude, koje su išle i preko 30 miliona evra, čelnici Lacija su glatko odbili.

OČAJ! Srbija bez još jednog igrača na Eurobasketu!

Ukoliko Real iz Madrida plati za Sergeja Milinković-Savića 70 ili 80 miliona evra, on će postati ubedljivo najskuplji srpski fudbaler u istoriji.

Kada bi se to desilo, dobrano bi ostavio Nemanju Matića na drugom mestu, dok bi Nikola Maksimović bio treći.

NAVIJAČICA DIGLA REGION NA NOGE: Slika koju mora da vidi svaki Srbin i svaki Hrvat, a političari u nju da gledaju svakog dana! (FOTO)

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.