Vujošević u epizodi - Bitka na Neretvi! Još jedan tajm-aut u stilu legendarnog trenera Partizana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Daily motion

sjajno!

Vujošević u epizodi - Bitka na Neretvi! Još jedan tajm-aut u stilu legendarnog trenera Partizana! (FOTO) (VIDEO)

Duško Vujošević je ponovo imao svoj šou na utakmici protiv Slovačke

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je Slovačku rezultatom 84:71 u drugoj utakmici predkvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

PRAVIMO ŽURKU U JASENOVCU, POVEDI MAJKU I SESTRU! Dok su mladi srpski košarkaši osvajali zlato, na Jutjubu su ratovali Srbi, Hrvati, Albanci i Bošnjaci! (FOTO)

Izabranike Duška Vujoševića je do pobede vodio Džanan Musa sa 34 poena, ali je njegovu slavu pokupio bivši trener crno-belih koji je opet imao svoj šou na tajm-autu.

Žofri Lovernj ostao zatečen kad je čuo šta ga pita novinar! Odgovor je bio samo jedan - prst na tetovaži! (FOTO) (VIDEO)

Vujošević nije bio zadovoljan zalaganjem pojedinih igrača, pa je upotrebio naređenje koje je Tito izdao tokom Bitke na Neretvi da "Prozor noćas mora pasti".

U Duletovoj verziji ovo naređenje je glasilo "Prozor ne sme pasti", odnosno njegovi puleni moraju bolje da igraju odbranu.

To se na kraju isplatilo košarkašima Bosne i Hercegovine koji su zabeležili prvu pobedu u predkvalifikacijama za Mundobasket i sada iz dve utakmice imaju po jednu pobedu i jedan poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.