I PARTIZAN UPALIO MOTORE: 7 igrača na Mutinoj prozivci, Grobari se sigurno raduju što je i ON među njima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

pod novim stručnim kadrom

I PARTIZAN UPALIO MOTORE: 7 igrača na Mutinoj prozivci, Grobari se sigurno raduju što je i ON među njima! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su počeli sa pripremama za novu sezonu

Objavljeno: 08:48h

I košarkaši Partizana su počeli sa pripremama za novu sezonu!

Novi trener Miroslav Muta Nikolić, koji je samo zbog toga nakratko napustio stručni štab reprezentacije Srbije, obavio je prozivku u hali Dinamika na Dorćolu.

Muta Nikolić objasnio ko će voditi pripreme dok on bude sa reprezentacijom i rekao koji je plan B sa pojačanjima! (FOTO)

foto: Espreso

Njemu je na raspolaganju na prvom treningu bilo sedam igrača Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović, Đorđe Majstorović, kao i trojac koji je na probi Đorđe Tresač, Vuk Obradinović i Aleksa Novaković dok kapiten i najiskusniji u timu Novica Veličković nije trenirao, ali je došao na okupljanje.

foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

Interesantno je da je na početku priprema bio i Vanja Marinković, za koga se prethodnih dana pisalo da je prodat Bilbau, ali ni on nije trenirao zbog manjeg zdravstvenog problema.

foto: Espreso

Očekuje se da Džejmi Skin i Ijan Bejker stignu 13. avgusta, dok će se Obrad Tomić priključiti po završetku obaveza u reprezentaciji BiH.

Novi trener Nikolić je odmah na početku saopštio ko će ga menjati dok bude bio sa reprezentacijom, a to su njegovi pomoćnici Nikola Marković i Aleksandar Matović, a tu će biti i kondicioni trener Adam Petrović.

BONUS VIDEO: Konferencija za medije povodom osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.