Muta Nikolić objasnio ko će voditi pripreme dok on bude sa reprezentacijom i rekao koji je plan B sa pojačanjima! (FOTO)
Foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

izvršio prozivku

Muta Nikolić objasnio ko će voditi pripreme dok on bude sa reprezentacijom i rekao koji je plan B sa pojačanjima! (FOTO)

Novi trener crno-belih je okupio 7 igrača na početku priprema - Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović, Đorđe Majstorović, kao i trojac koji je na probi Đorđe Tresač, Vuk Obradinović i Aleksa Novaković

Objavljeno: 08:48h

I Partizan je krenuo sa pripremama za novu sezonu, ali pod novim stručnim kadrom i predvođen novim trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem.

Iskusni stručnjak koji se ovog leta vratio na klupu crno-belih prekinuo je na kratko borava na pripremama reprezentacije Srbije kako bi obavio prozivku u hali Dinamika.

I PARTIZAN UPALIO MOTORE: 7 igrača na Mutinoj prozivci, Grobari se sigurno raduju što je i ON među njima! (FOTO) (VIDEO)

foto: Espreso

On je odmah na početku svog obraćanja novinarima rekao da će dok on bude zauzet u nacionalnom timu, tok priprema voditi njegovi najbliži saradnici Nikola Marković i Aleksandar Matović, kao i kondicioni trener Adam Petrović.

foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

- Oni će biti tu sa igračima, ali ću biti i ja tu. Obilaziću ih. Čekamo da nam se priključe Amerikanci i u hodu ćemo rešavati situacije - rekao je Nikolić.

Mnogo je nepoznanica oko toga kakav će biti Partizanov tim sledeće sezone, neka pojačanja su već stigla, ali biće i odlazaka.

foto: Espreso

- Čekamo neke mlade igrače da dođu koji su nam plan B, jer nisu došli neki mladi igrači koje sam ja hteo. Ali sada ćemo dovesti nove mlade igrača i napravićemo jednu kombinaciju mladih i tri-četiri iskusna igrača.

- Partizan traži rezultate, ali publika mora da prepozna ono što ja radim. Imamo dosta problema sa dosta finansijama, ali otom-potom - poručio je Nikolić uz dodatak da prate još mnogo igrača.

foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

Kako je sam rekao još se ne zna da li će otići Vanja Marinković.

BONUS VIDEO: Početak priprema košarkaša Partizana

(A. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.