Sudije, ludi navijači, povreda Spanulisa! Potpuna ludnica na meču PAO - Olimpijakos! (FOTO)
Foto: Profimedia

kao i uvek!

Sudije, ludi navijači, povreda Spanulisa! Potpuna ludnica na meču PAO - Olimpijakos! (FOTO)

Najefikasniji među "zelenima" bio je Nikos Papas sa 16 poena i samo jednim promašajem na utakmici, a igrao je svega 15 minuta

Objavljeno:

Dvocifren je bio i Kostas Papanikolau sa 12 poena, bez promašaja za dva (5/5) i bez pogotka za tri (0/5). Kem Birč je jednom šutnuo na koš i nije pogodio, a do jednog poena stigao je sa linije penala. Da nije imao sedam skokova, ne znamo šta bismo naveli kao pozitivan efekat na igru ekipe.

Olimpijakos je u prethodne dve sezone pobeđivao najtrofejniji grčki tim rezultatima 3-1 i 3-0 u finalnim serijama (2015, 2016), a tim Janisa Sferopulosa ove sezone igra za treću uzastopnu i četvrtu titulu u poslednjih šest sezona, jer je - podsećamo - decenijska dominacija "zelenih" prekinuta na kratko u sezoni 2011/12, posle čega je PAO osvojio dve titule za redom (2013, 2014) i sada ima 34, 22 više od najvećeg rivala.

Nikola Milutinov proveo je na parketu 17 minuta i postigao četiri poena uz jedan promašaj iz igre, tri skoka, asistenciju, izgubljenu i ukradenu loptu, ali i pet faulova. U proseku, Milutinov je pravio prekršaj na manje od tri minuta igre. Utakmicu je prelomila igra "klupe" Panatinaikosa koja je ubacila 40 poena i nadoknadila propuste startne petorke, a Olimpijakos će morati da razmisli kako je izgubio utakmicu ako je postigao više poena iz grešaka protivnika, više poena iz reketa i više poena iz druge šanse, odnosno posle skokova u napadu. Moguće da će razloge poraza pronaći u sudijama, jer je domaći tim šutirao slobodna bacanja 24/32, a gostujući 12/16.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.