Sudije, ludi navijači, povreda Spanulisa! Potpuna ludnica na meču PAO - Olimpijakos! (FOTO)
Foto: Profimedia

kao i uvek!

Sudije, ludi navijači, povreda Spanulisa! Potpuna ludnica na meču PAO - Olimpijakos! (FOTO)

Najefikasniji među "zelenima" bio je Nikos Papas sa 16 poena i samo jednim promašajem na utakmici, a igrao je svega 15 minuta

Objavljeno:

Najefikasniji među "zelenima" bio je Nikos Papas sa 16 poena i samo jednim promašajem na utakmici, a igrao je svega 15 minuta. Majk Džejms, pored odlučujućih poena na 35 sekundi pre kraja, može da se pohvali da je za 23 minuta u igri pogodio četiri od sedam šuteva za 14 poena i dva skoka, koliko je imao i asistencija. Janis Burusis kao bivši igrač Olimpijakosa stigao je do 12 poena i šest skokova za 23 minuta, a ubacio je pet od 11 šuteva iz igre. Nik Kalates ubacio je osam poena, ali je imao i deset skokova i osam asistencija, tako da su ga sitnice delile do retkog tripl-dabla za evropske okvire. Kalates je imao i pet izgubljenih lopti. Džejms Gist pokušaće što pre da zaboravi večerašnju utakmicu jer je pogodio jedan od pet šuteva za dva poena, a imao je i pet skokova.

foto: Profimedia

Kod gostiju, najefikasniji je bio Erik Grin sa 21 poenom i šutem 7/11 iz igre, Jorgos Printezis ubacio je 15 poena šutirajući zabrinjavajućih 5/17 iz igre, od čega 3/12 za dva, ali je nespornim takmičarskim duhom stigao i do šest poena i pet asistencija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.