Ako se dan po jutru poznaje, Srbiju očekuje velika radost na leto! Košarkašice na trijumfalan način otpočele misiju Prag 2018!
Foto: Reuters

lepo, lepo

Ako se dan po jutru poznaje, Srbiju očekuje velika radost na leto! Košarkašice na trijumfalan način otpočele misiju Prag 2018!

Srbija će na turniru u Karlovim Varima odigrati još dve pripremne utakmice, protiv Letonije u subotu 27. maja i protiv domaćina Češke dan kasnije, u nedelju

Objavljeno: 19:52h

Srbija će na turniru u Karlovim Varima odigrati još dve pripremne utakmice, protiv Letonije u subotu 27. maja i protiv domaćina Češke dan kasnije, u nedelju.

foto: Saša Pavlić Koky

Pred početak turnira, selektor Stevan Karadžić je rekao da će posle turnira imati mnogo jasniju sliku o tome kakvo je stanje ekipe koja je do sada igrala samo jedan pripremni meč protiv Crne Gore. Srbija je u Karlovim Varima oslabljena neigranjem Ane Dabović i Tijane Ajduković.

Najbolja u redovima evropskih šampionki i osvajačica olimpijske bronze bila je Jelena Milovanović sa 20 poena, dok je dvocifrena bila i Saša Čađo sa 10. Sara Krnjić je dodala devet, Sonja Petrović osam, Nevena Jovanović sedam kao i Maja Škorić, Tina Jovanović je stala na četiri, Nina Bogićević na tri, Sanja Mandić je postigla dva poena, a Aleksandra Stanaćev jedan.

U strelce se nisu upisale Tamara Radočaj i Aleksandra Crvendakić.

(Espreso.co.rs/B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.