ZVEZDA SE OBRATILA NAVIJAČIMA: Osvajač regionalne titule objavio lepu vest (FOTO)
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: FOTO: Tamara Trajković

HITNO SAOPŠTENJE

ZVEZDA SE OBRATILA NAVIJAČIMA: Osvajač regionalne titule objavio lepu vest (FOTO)

Oglasio se klub sa Malog Kalemegdana

Objavljeno:

KK Crvena zvezda izašla je u javnost sa novim saopštenjem kako bi crveno-belu javnost obavestili o najnovijim dešavanjima u klubu

Poručili su da su dobili budžetske inspekcije te da je na osnovu zapisnika osvajač regionalne titule potpuno čista od primedbi i prekršaja.

Košarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezdefoto: Starsport©

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u četvrtak 23.05.2024. godine dobio Zapisnik o insepkcijskom nadzoru Budžetske inspekcije koja je vršila kontrolu namene trošenja svih sredstava u periodu od 01.06.2022. do 19.02.2024. godine.

Sa zadovoljstvom zaključujemo da je Budžetska inspekcija sačinila zapisnik bez ikakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda Meridianbet daje na uvid javnosti u prilogu ispod teksta.

Dužni smo da podsetimo da je Budžetska inspekcija ranije tokom 2023. godine već obavila detaljnu kontrolu kluba za duži period od 01. 01. 2012. godine do 31. 05. 2022. godine, kao i da je i tada, kao i sada, sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda Meridianbet delima potvrđuje da je najtransparentniji klub na ovim prostorima, jer je osim izveštaja o namenskom trošenju sredstava, već davao (i davaće) na uvid javnosti sve prihode i rashode kluba, plate igrača, menadžmenta…

Naš klub pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. Upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub koji će kao i uvek detaljno obaveštavati javnost o svim aktivnostima po ovim pitanjima. Očekujemo da će nadležni organi u narednom periodu objaviti i izveštaje ostalih sportskih klubova koji bi trebalo da slede primer KK Crvena zvezda Meridianbet i javno objavljuju podatke ove vrste jer se delom finansiramo kao klub od strane države - stoji u saopštenju.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.