POČNIMO LJUBAV ISPOČETKA: Luka Vildoza i Zvezda - GOTOVA STVAR!
Luka Vildoza, Foto: Starsport©

vreme je...

POČNIMO LJUBAV ISPOČETKA: Luka Vildoza i Zvezda - GOTOVA STVAR!

Povratak na pomolu!

Objavljeno: 23:08h

KK Crvena zvezda može da se okrene sklapanju tima za narednu sezonu, pošto je primarni cilj, osvajanje ABA lige - ispunjen!

Trener crveno-belih Janis Sferopulos je već rekao da je plan da zadrže okosnicu tima, a nekoliko imena je isplivalo sa spiska potencijalnih pojačanja.

Za sada, ono najzvučnije je Luka Vildoza.

Italijanski novinar Mateo Andreani je nadavno plasirao vest da je povratak Argentinca na Mali Kalemegdan već gotova stvar.

Iako Vildoza ima višegodišnji ugovor sa Panatinaikosom, izvesno je da će napustiti grčki tim zbog neslaganja sa trenerom Erginom Atamanom.

Duel Vildoze i Kampaca
Duel Vildoze i Kampacafoto: Stefanos Kyriazis / AFP / Profimedia

- Tragična utakmica, tragično izdanje. Ako mislite da ste veliki i da možete da pobedite bez energije… Videli ste danas kako to izgleda. Srećom smo pobedili. Imam zamerke na račun igrača, a posebno na Vildozu. Luka ne može da ima šut 1/7 iz igre i ne može da se žali što ne igra u Evroligi - rekao je Ataman, a potom sve manje prostora davao argentinskom beku.

Navijači Zvezde će ga sačekati raširenih ruku, a ni Luka ne krije simpatije prema crveno-belima.

Jak adut je i njegova devojka Milica koja je takođe nosila dres Zvezde.

- Beograd, Crvena zvezda i navijači imaju posebno mesto u mom srcu. Moja devojka navija za Crvenu zvezdu i zajedno pratimo svaku utakmicu. Znam da sam tokom sezone imao uspona i padova, ali su mi navijači pružili ogromnu ljubav iz dana u dan, što je bilo sjajno i veoma sam zahvalan na tome. To sigurno nikada neću zaboraviti - rekao je Vildoza jednom prilikom.

Vildoza sa devojkom
Vildoza sa devojkomfoto: lucavildoza/Instagram

Podsetimo, Argentinac je u Zvezdi prosečno beležio 12.6 poena, 3.9 asistencija i 2.5 skokova, ali je velikodušna ponuda Panatinaikosa presudila.

Svakako, dva jako važna aduta su na strani crveno-belih... Ljubav prema Milici, ali i Zvezdi...

Bonus video:

00:56

Rokas Gedraitis KK Crvena zvezda

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.