ŠEKIL O'NIL UJEO ZA SRCE JOKIĆA: Legenda NBA na ŽESTOKOM UDARU! (VIDEO)
Šekil O'Nil i Nikola Jokić, Foto: Printscreen/YouTube/TNT Sports

ŠTO MU JE OVO TREBALO?

ŠEKIL O'NIL UJEO ZA SRCE JOKIĆA: Legenda NBA na ŽESTOKOM UDARU! (VIDEO)

Previše iskrena izjava ga skupo koštala

Objavljeno: 07:44h

Legendarni Šekil O'Nil trpi ozbiljne kritike i napade zbog srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Mnogi su mu zamerili što uživo u programu saopštio trostrukom MVP-ju NBA lige da ove sezone nije zaslužio ovo laskavo priznanje.

- Znaš da te volim i da mislim da si najbolji igrač u ligi, i čestitam ti na ovome. Ali želim da ovo čuješ od mene. Mislio sam da Šej Gildžes Aleksander treba da bude MVP NBA lige, bez uvrede, svakako ti čestitam. Šta misliš da je potrebno da bi se vratio na put protiv Minesote - rekao je Šekil, ali se nije nadao da će ove reči izazvati buru u svetu košarke.

Proslavljeni centar je zbog svega morao da se pravda.

- Samo da kažem nešto svim ljudima koji nisu doovljno pametni da shvate ono što sam rekao. Nikada nisam rekao da ne voilim Džokera, nikada nisam rekao ništa loše o Džokeru. Džoker je najbolji "veliki čovek" u poslednje vreme. Samo sam rekao da sam mislio da će Šej Gildžus-Aleksander dobiti MVP nagradu - istakao je on i dodao:

- Ljudi su to izvrnuli. Zato sam mu rekao da je moj brat i da ga volim. Samo sam mislio da će neko drugi dobiti, tako rade pravi ljudi. Pričali su da ga ne volim. Ja volim Džokera, ali je Šej imao posebnu godinu. Samo sam hteo sve da razjasnim za one ljude koji nisu dovoljno pametni... - zaključio je Šek.

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.