NESVAKIDAŠNJE OBRAĆANJE ČOVIĆA: Predsednik Crvene zvezde se oglasio pred finale sa Partizanom!
Nebojša Čovič, Foto: Starsport©

apel

NESVAKIDAŠNJE OBRAĆANJE ČOVIĆA: Predsednik Crvene zvezde se oglasio pred finale sa Partizanom!

Imao je jasnu poruku za navijače crveno-belih

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde od 20:30 dočekuju Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" u okviru prvog meča finalne serije plej-ofa ABA lige.

Pred prvi susret večitih rivala na nesvakidašnji način, video porukom, oglasio se predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

On je apelovao na navijače Crvene zvezde da navijaju fer i sporstki, kao i da ne nasedaju na provokacije.

- Celu sezonu smo se borili da izborimo pol poziciju u ABA ligi i mislim da je jako važno da se navijači ponašaju u duhu potpunog sportskog fer pleja, biće rigorozne mere kontrole, moći će da se uđe sa sezonskim kartama Zvezde. Očekujem da svi zajedno dođemo do cilja koji je postavljen, a to je osvajanje ABA lige. Kako kažu sportski prijatelji, sve je viđeno i sve je jasno, tako da, sve je viđeno i sve je jasno i sve se događalo. Molim da ne nasedamo na bilo kakve provokacije, čak i kad krene zagrevanje sa seksističkim porukama. Da budemo mirni i zajednički bodrimo našu ekipu i naravno kroz to bodrenje obezbedimo regularne uslove, učešće svih subjekata od sudija pa na dalje. Posle dugo razmišljanja odluka je Pionir iz prostog razloga je što je Pionir naša kuća, gde smo i svi smešteni i koncentrisani. Nismo uspeli sa Arenom da napravimo dogovor da uđemo i u malu salu, u njemu ćemo igrati finale plej-ofa. Naglašavam i molim medije da ne prave senzacionalističke izjave, zato što će oni snositi najveću odgovornost za sve ono što može da se događa. Gospodo u medijima, pamet u glavu. Mi ćemo naš deo posla uraditi maksimalno kako treba. Još jednom apel navijačima, nemojte ubacivati na teren, bez obzira na emocije, pravde i nepravde, frustracije, to će jedva dočekati da probaju da primene već viđene scenarije iz proteklih sezona - rekao je Čović.

Podsetimo, finalna serija se igra do tri pobede, a i u narednom meču domaćin biće Crvena zvezda posle čega se serija seli u "Beogradsku arenu".

Bonus video:

00:24

Vesna Čović ne vidi zbog transparenta navijača

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.