DIMITRIS JANAKOPULOS BESAN NA EVROLIGU I SRBIJU: Kakvo je ovo sra*e, nismo tako GLASALI?
Dimitris Janakopulos, Foto: Printscreen/dpg7000

BURA

DIMITRIS JANAKOPULOS BESAN NA EVROLIGU I SRBIJU: Kakvo je ovo sra*e, nismo tako GLASALI?

Grk izazvao haos

Objavljeno: 17:26h

Košarkaši Makabija dočekuju ekipu Panatinaikosa od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", u okviru 3. meča četvrtfinalne serije Evrolige.

Izraelski tim će imati do sada najveću podršku ove sezone, pošto će na tribinama biti oko 1.000 navijača, što su omogućile beogradske vlasti, uz rogorozne bezbedonosne mere.

Makabi se na dan meča oglasio i još jednom se zahvalio Srbiji na gostoprimstvu. - Košarkaški klub Makabi Tel Aviv zahvaljuje se Srbiji i lokalnim snagama bezbednosti, koji su u danima bola i neizvesnosti dočekali tim raširenih ruku, sa odgovornošću, profesionalizmom i velikodušnošću zarad košarke koju svi toliko volimo i bratstva među ljudima. Navijači Makabija u glavnom gradu Srbije sa ulaznicama će moći da uđu u kultnu Halu Pionir i podrže ekipu na domaćim utakmicama u Beogradu.

Ipak, kontroverznom gazdi Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu se ovo nije dopalo, pa je žestoko kritikovao čelnike Evrolige što su ovo omogućili.

- Kada smo glasali da li da Makabiju bude dozvoljeno da učestvuje u ovogodišnjem izdanju takmičenja s obzirom na sve što se događa na teritoriji Izraela, oni su obećali da će sve utakmica na "domaćem terenu" biti održane iza zatvorenih vrata. Onda odjednom čitam da će biti dopušteno njihovim navijačima da uđu u dvoranu. Nadam se da je ovo sra** i da će čelnici takmičenja uraditi sve što je potrebno kako bi utakmica počela u uslovima koje je Makabi obećao na generalnoj Skupštini - rekao Janakopulos.

Inače, Grk je doputovao u Beograd, pa će bodriti svoj tim iz prvih redova, a trenutni rezultat u seriji je 1:1.

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

(Espreso sport/J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.