PARTIZANU PRETI OŠTRA KAZNA! Crno-beli se oglasili posle pobede nad Valensijom (FOTO)
Navijači Partizana na utakmici protiv Valensije, Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE

PARTIZANU PRETI OŠTRA KAZNA! Crno-beli se oglasili posle pobede nad Valensijom (FOTO)

Poruka "parnog valjka"

Objavljeno: 00:41h

Košarkaši Partizana pobedili su Valensiju u poslednjem, 34. kolu Evrolige, a posle utakmice, crno-beli su se oglasili saopštenjem.

- KK Partizan je večeras okončao takmičenje u Evroligi za sezonu 2023/24. U utakmici 34. kola, savladana je Valensija i ujedno je postavljen novi rekord takmičenja kada je u pitanju prosečna brojnost navijača u dvorani tokom ligaškog dela sezone. Uprkos velikoj želji, takmičarski cilj u Evroligi nije ispunjen, ali se ekipi i stručnom štabu mora odsti priznanje na upornosti i borbi do samog kraja. Ovim putem, Klub se od srca zahvaljuje svim navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte i doprinosili tome da slike prepune Beogradske arene iz nedelje u nedelju obilazi svet.

Detalj sa utakmice Partizana i Valensije
Detalj sa utakmice Partizana i Valensijefoto: Starsport©

Bilo je dosta tenzije kada su navijači u pitanju, transparent upućen Dinu Rađi, ali i paljenje baklji u završnici susreta.

- Ipak, KK Partizan ovim putem želi da istakne nerazumevanje određenih dešavanja i neslaganje sa pojedinim postupcima kojima smo večeras svedočili. Iako su svi svesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakteriše navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tokom večerašnje utakmice, sa različitih strana Arene. Takođe, Klub ne razume neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili - dodaje se.

Poruka za kraj.

- Partizan poziva navijače da budu uz tim u predstojećem plej-ofu ABA lige. Da navijaju srčano, ali i pametno i odgovorno prema klubu koji vole - zaključio je Partizan.

Bonus video:

00:52

Grobari pevaju nakon poraza od Reala

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.