NEZAPAMĆEN SKANDAL! Poznati košarkaš UHAPŠEN zbog silovanja!
Harden i Meklemor, Foto: EPA/ ERIK S. LESSER

užasno

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Poznati košarkaš UHAPŠEN zbog silovanja!

On je priveden i nalazi se trenutno u pritvoru

Objavljeno: 22:22h

Veliki skandal trese košarkaški svet! Američki košarkaš Ben Meklemor, nekadašnji sedmi pik na NBA draftu, uhapšen je u Oregonu zbog optužbi za silovanje.

On je u Sakramento Kingsima bio saigrač srpskim košarkašima Bogdanu Bogdanoviću i Nemanji Bjelici.

Igrač Rio Breogana dobio je dozvolu od španskog tima da otputuje u Sjedinjene Američke Države, gde je uhapšen u utorak. On je priveden i nalazi se trenutno u pritvoru u Okružnom zatvoru. Optužen je za silovanje i druge nedozvoljene seksualne radnje, tačnije kriminalne radnje u ovom slučaju.

Meklemor bi trebalo da bude saslušan u sredu popodne u Okružnom sudu okruga Klakamas. On se suočava sa optužbama za silovanje prvog stepena, protivpravnu seksualnu penetraciju prvog stepena i seksualno zlostavljanje drugog stepena.

Meklemor je igrao devet sezona u NBA ligi, gde je beležio u proseku 9 poena po utakmici u 556 mečeva tokom svoje NBA karijere.

Sakramento Kingsi su izabrali Meklemora kao sedmog pika na NBA draftu 2013. Na kraju je igrao za pet različitih timova: Kingse, Memfis Grizlise, Hjuston Roketse, Los Anđeles Lejkerse i Blejzerse u svojoj poslednjoj NBA sezoni.

Bonus video:

00:15

NOLE OPČINIO NBA ZVEZDU! Dončić nije krio oduševljenje zbog susreta sa Srbinom

(Espreso sport/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.