OJADIO Partizan za KRAJ ROMANSE, bacio flert sa Crvenom zvezdom!
Vil Klajburn i Aleksa Avramović, Foto: Starsport

Uništio crno-bele

OJADIO Partizan za KRAJ ROMANSE, bacio flert sa Crvenom zvezdom!

Grobari ovo nikada neće zaboraviti

Objavljeno: 11:16h

Navijači Partizana mogu da budu kivni na Fenerbahče koji je minule nedelje izgubio od Anadolu Efesa i tako najavio kraj evroligške romanse crno-belih za ovu sezonu.

Istina je da Partizan ima kakvu-takvu nadu za plasman u plej-in pred poslednje 34. kolo, međutim, neophodan im je trijumf Crvene zvezde nad Efesom u Istanbulu. Shodno partijama crveno-belih i 16. mestu na tabeli, teško je očekivati da će Efes na svom terenu propustiti ovakvu šansu.

Zvezda i da hoće da pomogne svom ljutom rivalu, u ovom momentu nema sa čim da zapreti zahuhtalom Efesu koji gazi sve pred sobom...

Glavni arhitekta pobede Efesa nad Fenerom bio je Amerikanac Vil Klajburn! On je za nešto više od pola sata na parketu ubacio 21 poen, uz pet skokova i četiri asistencije, te je proglašen i MVP-em 33. kola Evrolige.

Nakon meča Klajburn se pohvalio da je bio i ostao najbolje krilo u Evropi:

- Svi znaju za šta smo se borili, za plasman u plej-in i pokazali smo najbolje što imamo danas. Ako neko sumnja ko je najbolja "trojka" u Evropi, to sam još uvek ja. Čestitam ekipi na trijumfu, došli smo ovde i žestoko se borili za važnu pobedu na teškom gostovanju - rekao je Klajburn za kamere Evrolige posle utakmice.

Vil Klajburn
Vil Klajburnfoto: Cem Tekkesinoglu / AFP / Profimedia

Ne tako davno, prošlog leta, Klajburn je bio meta Crvene zvezde. Pošto mu je tada istekao ugovor sa Efesom, Klajburn je i pored interesovanja Zvezde kao i mnogih evropskih klubova ipak odlučio da ostane u Turskoj.

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.