CRNA SUDBINA! "Kako nas nije poremetilo? Tragično je to što se desilo"!
Foto: Starsport©

moraju dalje

CRNA SUDBINA! "Kako nas nije poremetilo? Tragično je to što se desilo"!

Nije lako crno-belima

Objavljeno:

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 i 30 u "Štark areni" dočekuju u 32. kolu regularnog dela Evrolige ekipu Olimpijakosa.

Krilni centar Partizana Alen Smailagić najavio je borbu do konačne pobede u četvrtak:

- Svi znamo kakva je to ekipa, da su dobri, da imaju dobre igrače, ali i nama su sve utakmice do kraja važne. Moramo da ostavimo srce na terenu i moramo da pobedimo. Razmišljamo o pobedama, treniramo za to, svaka utakmica je bitna, daćemo sve od sebe da probamo da uđemo u plej-in - rekao je Smailagić i dodao:

Alen Smailagić
Alen Smailagićfoto: Starsport©

- Igramo pred domaćim navijačima, na našem terenu i na našim koševima, gde smo mi naviklli. Neće biti tako lagano i moraćemo da se borimo do kraja da pobedimo.

Odsustvo Zeka Ledeja je poremetilo crno-bele:

Zek Ledej
Zek Ledejfoto: Starsport©

- Kako nas nije poremetilo? Tragično je to što se desilo, ne bih voleo da se nikome od nas to desi. Jedva čekamo da bude tu, on je važan deo naše ekipe - istakao je Smailagić za "TV BC Partizan".

Sa druge strane bek crno-belih Aleksa Avramović ima jasnu formulu za pobedu nad Grcima:

- Očekuje nas baš teška utakmica, sada nema ni malog prostora za kiks. Dobro smo trenirali. Nismo mi loše igrali u prethodnom periodu. Košarkaši Olimpijakosa dugo godina igraju zajedno, okosnica tima je tu, poznaju tu košarku - rekao je Avramović, pa dodao:

Aleksa Avramović
Aleksa Avramovićfoto: Starsport©

- Igraju fenomenalno, tu je i sjajan trener, disciplinovani su, agresivni, čvrsti. Mi sa druge strane igramo pred našim navijačima, kod kuće igramo bolje nego na strani. Hvala našim navijačima na velikoj podršci, na nama je da pružimo maksimum - istakao je Avramović za klupsku televiziju Partizana.

Bonus video:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.