Partizan napravio KOBNU GREŠKU koja ga može koštati Evrolige i svega?
Kevin Panter i Matijas Lesor, Foto: Starsport

Da li je moglo drugačije?

Partizan napravio KOBNU GREŠKU koja ga može koštati Evrolige i svega?

Ovo može mnogo da košta crno-bele

Objavljeno: 11:35h

Košarkaši Partizana i dalje se nalaze u solidnoj situaciji oko plasmana u prvih 10 ekipa Evrolige. Plej-in je blizu, koji je ujedno i kvalifikacioni za plasman u TOP 8 fazu.

Partizan je prošle sezone upeo da se nađe među prvih osam ekipa, a zahvaljujući velikoj nesreći i ishitrenosti Kevina Pantera, crno-beli su eliminisani od Real Madrida.

Matijas Lesor
Matijas Lesorfoto: Starsport

Jedan od lidera Partizana u prošloj sezoni bio je sadašnji centar Panatinaikosa, Matijas Lesor.

Iako je ostvario fantastičnu konekciju sa Grobarima i trenerom Željkom Obradovićem, Lesor je u junu prošle godine napustio Humsku.

Lesor je nakon odlaska istakao da mu je želja ipak bila da ostane u Partizanu. Ipak, ljudi u Partizanu nisu bili dovoljno konkretni, pa su umesto Lesora i Egzuma, sav svoj fokus okrenuli ka ostanku Kevina Pantera. I Amerikanac je ostao...

Matijas Lesor
Matijas Lesorfoto: Starsport

- Kada sam saznao da ne ostajem u Partizanu, moj cilj je bio da ostanem, pokušali smo da pronađemo rešenje sa klubom, pričali mnogo puta. Ali, kada mi je postalo jasno da od toga neće biti ništa, rekao sam agentu da se okrenemo drugim klubovima. Čekao sam do kraja sezone da sednemo sa timovima i pričamo. Kada se sve završilo, pregledali smo ponude i Panatinaikosova je bila ono što nam se svidelo - rekao je Lesor za "Meridian sport".

Da li je Partizan pogrešio jer nije bio uporan oko Lesora? Sadašnja pozicija na tabeli ABA lige i Evrolige to i pokazuje, ali sezona je duga i ona se može vrlo lako okrenuti na sreću Partizana.

Lesor je nastavio da dominira u Evroligi, a Panatinaikos je na krilima svog centra trenutna druga ekipa na tabeli tri kola pred kraj regularnog dela.

Bonus video:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.