Ovo je DOKAZ da Panter tera po svom i NE SLUŠA Obradovića!
Foto: Starsport

šta je sa njim?

Ovo je DOKAZ da Panter tera po svom i NE SLUŠA Obradovića!

Panter i dalje tera po svome...

Objavljeno:

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida u okviru 31. kola regularnog dela Evrolige - rezultatom 88:74.

Ovim porazom Partizan je i dalje u igri za plej-in Evrolige, ali mu je put sada daleko teži...

Već smo pisali o Amerikancu Pi Džej Doužeru i šteti koju je naneo svom klubu u poslednjih nekoliko mečeva, a protiv Real Madrid u četvrtak veče bio je "strahovit".

Pi Džej Doužer i Kevin Panter
Pi Džej Doužer i Kevin Panterfoto: FOTO: Starsport

Ne možemo u tom slučaju Kevinu Panteru nabaciti sav teret na leđa, jer je bio dobro čuvan od strane Madriđana, a i morao je da pokrpi sve ono što je prethodno o Doužer propustio.

Ipak, samo dan pred duel sa Realom, Panter je govorio o svom odnosu sa Željkom Obradovićem. Tada je rekao da je od Obradovića naučio da stane i bude strpljiv - protiv Reala bio sve samo ne strpljiv:

- Od Željka sam naučio da vodim računa od detaljima i to će mi značiti do kraja karijere. Mnogo je uticao na moju karijeru. Naučio me je da nekada stanem. Ponekad mi igrači želimo da sve rešimo brzo, ali morate stati i to su ti detalji koje sam naučio od njega - rekao je Panter za "Sport klub".

Kevin Panter i Željko Obradović
Kevin Panter i Željko Obradovićfoto: Starsport

Panter je prostim rečnikom "zapinjao" protiv Reala, a tek je u finišu nakon što su gosti odlučili da meč privedu kraju i ostave Pantera sa višljim igračem - počeo da pogađa, ali bilo je kasno.

Nerezonski je šutirao do tada iako ga nije išlo i žurio... Bez potrebe, međutim, savete Obradovića da stane na loptu očigledno još uvek nije usvojio.

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Starsport©

Šutirao je 1/8 za tri u meču odluke, preko ruke van balansa i rezona... Ipak, Grobari masovno veruju svom kapitenu da će biti pravi u jednom momentu, jer je poverenje partijama iz prošle sezone i zaslužio.

Bonus video:

00:52

Grobari pevaju nakon poraza od Reala

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.