PARTIZAN DOBIJA NOVOG KAPITENA? Kaboklo i Doužer se "raspali" kao SSSR, Panter postao mala maca!
Kevin Panter, Foto: Starsport

Užas i strava

PARTIZAN DOBIJA NOVOG KAPITENA? Kaboklo i Doužer se "raspali" kao SSSR, Panter postao mala maca!

Tri koji u ovom trenutku vuče crno-bele na dno

Objavljeno:

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u Evroligi. Nakon Milana usledio je novi neuspeh, ali ovoga puta od daleko kvalitetnijeg protivnika - Barselone.

Ako je poraz u Kataloniji bio i očekivan, onaj u Milanu nije, jer je Partizan imao sve u svojim rukama - osim sreće. Ipak, da bi vas "bog" pogledao, to morate i da zaslužite na parketu - borbenošću i koncentracijom.

Oni koji su prokockali svako poverenje navijača Partizana su, tzv. "crna trojka", Kevin Panter, Bruno Kaboklo i Pi Džej Doužer.

Kevin Panter i Pi Džej Doužer
Kevin Panter i Pi Džej Doužerfoto: FOTO: Starsport

Kapa dole svoj trojci pomenutih za pređašne podvige i uspehe, ali košarkaška sezona traje do juna meseca, a ne do januara. Upravo tako i igraju stranci u Partizanu, ne svi naravno, već pomenuta trojka.

Kapiten i vođa koji je u prošloj sezoni harao, žario i palio širom evropskih terenima, Kevin Panter, pretvorio se u malu macu. Nije problem da Panter promaši šut, ali je problem u bojažljivosti kojom pleni već mesecima. Nerezonskim šutevima u završnici, pokušajima sa jedne noge kao na gimnastici... Bez prodora i asistencije, bez ikakve želje za nadigravanjem - upravo tako deluje kapiten Partizana. Gde je nestala ona hrabrost i odvažnost na terenu? Preveliki broj driblinga, zavlačenje među petoricu i onda sakrivanje u "mišju rupu... To su pitanja za ljude u klubu, a ukoliko se sa sličnom praksom nastavi, pitanje je da li Panter i dalje zaslužuje da bude kapiten Partizan?

Sada dolazimo do gorostasa u reketu, Brazilca koji sve prati okolo terena - od fudbala, pa preko Jaga Dos Santosa i Saldanje do kadeta i juniora - Kaboklo je uvek tu kada je potrebno postaviti stori na Instagramu. Izgleda da ga dešavanja na terenu baš i ne zanimaju od početka 2024. godine, jer tako i izgleda na, ali i pored parketa. Malodušno!

Bruno Kaboklo
Bruno Kaboklofoto: FOTO: KK Partizan

Gde je nestao Kaboklo koji je preuzimao sve bekove od Šar Planine do Pirineja? Sećamo se kako je Grenta i Nana iz Panatinaikosa uhvatio u mašinu. Upravo zahvaljujući njemu Partizan je pobedio "zelene". Igrao je Brazilac kao u transu do januara ove godine. Bajern je zasuo trojkama, Budućnost zakucao u Areni, a Realu i Tavarseu je spakovao 19 poena u Madridu itd...

Toga više nema, osim nerezonskih prekršaja na centrima koji su na šest metara od koša kada je tim u bosnu....

I za kraj ostaje nam Amerikanac Pi Džej Doužer. Ovom momku se i može progledati kroz prste, jer je po prvi put u Evropi i nakon dobrih partija, Doužer je sada u lošoj formi. Ipak, ta očajna forma traje već dugo, a Partizan nema vremena da čeka - blizu je ispadanja iz TOP 10 ukoliko ne zapne u posledniih pet kola. Doužer već dugo nije pogodio šut sa poludistance, lako ulazi u probleme sa ličnim grešakama i zapetljava se u sopstvene promene kao pile u kučine. Pritom i energija je na jako niskom nivou...

Pi Džej Doužer
Pi Džej Doužerfoto: Starsport

Na sreću crno-belih tu je standardni trio ratnika na čelu sa Aleksom Avramovićem, Zekom Ledejom i Džejmosom Nanelijem. Ledeju primera radi nije problem da igra dok mu je otac bolestan, naprotiv, on gine za grb Partizana. Aleksa nije Majkl Džordan, dok Naneli nije Trejsi Mekgrejdi pa da sami vuku kola. Potrebnu svi, jer sada je stani pani za Partizan.

Svi se moraju probuditi, inače će navijači Partizana "dobiti šećer" od poklonjenih pobeda u poslednjim sekundama mečeva.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.