STRAŠNO! Čuvena NBA zvezda zamalo izvršila samoubistvo!
Džon Vol, Foto: AP

priznao

STRAŠNO! Čuvena NBA zvezda zamalo izvršila samoubistvo!

Jeziva ispovest

Objavljeno:

NBA zvezda, Džon Vol, priznao je da je dva puta prislanjao sebi pištolj u glavu i da je razmišljao da oduzme sebi život.

Džon Vol je kao prvi pik na draftu ušao u NBA ligu 2010. godine, igrao je u Vašingtonu, Hjustonu, Los Anđeles Klipersima, pet puta je učestvovao na Ol-staru, zaradio je u karijeri oko 276 miliona dolara.

Zvuči kao savršen život, uživanje u luksuzu i svim čarima košarke. Iza svega toga krije se mračna strana.

Pred kamerama je u jednom podkastu otkrio da je čak dva puta pokušao da izvrši samoubistvo.

Džon Vol
Džon Volfoto: Rob Carr / Getty images / Profimedia

- Znam kako je to i mentalno zdravlje je ozbiljna stvar, morao sam da idem na terapiju posle toga. Da nije moja dva sina, ubio bih se, dva puta sam prislonio pištolj na glavu. Ljudi koji su mi bliski, moji prijatelji, nisu znali. Imao sam jedan snimak na kom sam se pravio kao da sam gangster, pravio sam te poteze rukama, tad sam bio u najmračnijem momentu - rekao je Vol.

Majk Miler, bivši NBA igrač bio je šokiran njegovim rečima i pitao ga je da pojasni sve to.

- Pokušao sam da nađem sreću. Dva puta sam prislonio pištolj na glavu i onda sam pomislio: Ako sklonim sebe sa planete zemlje, ko će onda da odgaja moju decu? Izneveriću ih. Ja znam da moram da budem tu za njih - dodao je Vol.

Poslednji klub u kom je Vol igrao bio je Hjuston pošto je u februaru prošle godine trejdovan iz Klipersa tamo, ali su ga Roketsi otpustili posle nekoliko dana, tako da nije imao drugi debi u Teksasu. Od tada je bez kluba, spominjalo se da bi mogao da dođe u Evroligu, ali se to nije dogodilo.

Bonus video:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.