NBA KALIBAR ODBIO CRVENU ZVEZDU! Poznat i razlog!
Delije u Areni, Foto: Starsport©

sve je jasno

NBA KALIBAR ODBIO CRVENU ZVEZDU! Poznat i razlog!

Fantastični igrač rekao "ne" crveno-belima!

Objavljeno:

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije, NBA kalibar Darko Miličić, bio je gost u popularnom podkastu "Jao Mile", koji vodi i uređuje naš nekadašnji košarkaš Mile Ilić.

Mile Ilić , autor i voditelj podkasta 'Jao Mile'
Mile Ilić , autor i voditelj podkasta "Jao Mile"foto: Saša Pavlić Koky

Miličić je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, a u razgovoru je otkrio zašto nije zaigrao za klub sa Malog Kalemegdana:

Darko Miličić u dresu Srbije 2006. godine
Darko Miličić u dresu Srbije 2006. godinefoto: Starsport©

- Ja sam bio u ozbiljnoj svađi sa košarkom. Jeste me srce povuklo, ali sam bio sam sa sobom u totalnom haosu. To je stadijum karijere gde sam izgledao pogubljen, nisam znao na koji koš napadam. Kad ceo život varaš, to dođe na naplatu. Ne znam koliko je koš udaljen od mene. Glumiš mangupa, varaš, pa po ušima - rekao je Miličić i dodao:

Darko Miličić
Darko Miličićfoto: Starsport©

- Kad je došla priča oko Zvezde, bilo je kasno. Nisam bio spreman da dođem u klub koji volim u takvom stanju. Da li sam mogao da se vratim uz pomoć atmosfere, ne znam. Ali nisam bio spreman da rizikujem i kvarim ljubav prema Zvezdi i odnos sa ljudima jer sam neozbiljan. Nije to više taj Darko, ta košarka. Kamena s ramena. Pitanje je i kako bi me to ludilo povuklo. Znam kakav sam na tribinama i kako me radi, zamisli kad igram da nabodem nekog, uletim na tribine i vičem "idemo." Bolje ovako - rekao je Miličić.

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso/Podkast Jao Mile)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.