DARKO MILIČIĆ JE NEVIĐENI KRALJ: Otkrio anegdotu o Dumarsu i ćaletu, svi popadali od smeha! (VIDEO)
Darko Miličić, Foto: Starsport©

pa, ovo je hit

DARKO MILIČIĆ JE NEVIĐENI KRALJ: Otkrio anegdotu o Dumarsu i ćaletu, svi popadali od smeha! (VIDEO)

Legendarna priča

Objavljeno: 09:48h

Proslavljeni srpski košarkaš Darko Miličić je bio gost u košarkaškom podkastu "Jao Mile", a cela epizoda izlazi u sredu uveče.

Neki delovi su se već pojavili na zvaničnim kanalima, a ako je suditi po kratkim insertima, Miličić je pokazao svaj svoj šarm i temperament u pravom svetlu.

Njegova karijera je prepuna anegdota, a jedna u kojoj su akteri Džo Dumars i njegov otac je već nasmejala košarkašku javnost.

- Kad je Džo Dumars ono došao i i rekao "Je l ti tata priča engleski?", rekao sam "Ne priča". "Hajde prevodi mu". Ja mu prevodim 20 minuta, ovaj (Dumars) priča 20 minuta. Kaže Mićko na kraju "Okej". Šta okej brate... "Sve ja njega razumem, samo ne znam da odgovorim". Daj bre čoveče, reci mi šta čoveku da kažem, šta okej... Nikad on (otac) nije hteo da prizna da ne zna engleski. Govorio je "Znam ja sve, ja razumem al' ne mogu nikako da uđem u komunikaciju"... Šta znaš brate, jesi lud... - rekao je Miličić.

Onda je nastavio i u šaljivom tonu prokomentarisao svoju NBA karijeru.

- Možda bih i proigrao da me ćake nije vukao u Home Depot na svaka dva dana, da gleda motorke, brate. On dođe, dosadno mu je, sedi i samo škrguće zubima "Šta vi radite u ovoj Americi, ovo je ovde propast, ovo je dosada. Vodi me u Home Depot da vidim tamo šta ima". I onda gledamo motorke, brale moj... "Vidi ovog materijala, vidi ovih", i onda mi brate po tri, četiri sata gledamo, umesto da odmaram, ja sa njim po Home Depotu šetam - dodao je Darko.

Darko je u NBA ligi bio od 2003. do 2012. godine i za to vreme je promenio šest timova, a sa Pistonsima je uspeo da osvoji trofej 2004. godine.

Bonus video:

00:16

Darko Miličić uživa na plaži

(Espreso/Jao Mile)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.