Da li će Zvezda imati najjači tim u svojoj istoriji? Nebojša Čović otkrio VELIKE PLANOVE! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

ambiciozno...

Da li će Zvezda imati najjači tim u svojoj istoriji? Nebojša Čović otkrio VELIKE PLANOVE! (FOTO)

Predsednik Crvene zvezde govorio je o uspesima crveno- belih, ali i o planovima za narednu sezonu
Objavljeno:

- Rano je, ali okvirna strategija se zna. Sačuvaćemo jezgro tima zbog kontinuiteta. To važi za stručni štab. Bar tako razmišljamo. Stvaraćemo tim u skladu sa željama i realnim mogućnostima. Želja je da dođemo do fajnal fora Evrolige, koji će biti održan u Beogradu. Želimo ponovo i da osvojimo ABA ligu, a za sve to su potrebni uslovi. Ti uslovi zavise od finansija i to moramo zajednički da procenjujemo. Zvezda nije privatni, ni lični klub, ona daje veliki doprinos i Beogradu i Srbiji. Kada pogledamo sezonu 2016/17, jedini smo klub koji je ostao u Evropi do aprila. Sticajem okolnosti, a ima i malo "više sile - nismo ušli u plej-of - rekao je Čović.

IZVREĐAN DO BOLA! Verbalni napad na Grofa Božovića posle poraza od Voždovca! (VIDEO)

Zvezdin predsednik je najavio da neće biti improvizacija u formiranju budžeta.

foto: Stefan Jokić

- Nema više improvizacije da zacrtamo budžet, a da ga nemamo stopostotno obezbeđenog, sukcesivno tokom sezone. Imamo još probleme iz perioda pre 2011. godine i finansijske sanacije kluba. Smatram da ćemo 2017. i 2018. biti potpuno sanirani, bez ikakvih bivših opterećenja...

Čović je dodao da će tim biti onakav - koliko bude novca.

- Finansije su vrlo bitan faktor. U zavisnosti kako to uspemo da obezbedimo, takav ćemo imati tim. Zvezda radi sve javno i to ćemo i jasno i glasno objaviti. Kad se završi prvenstvo, do kraja juna, imaćemo skupštinu sa presekom i na njoj ćemo dati plan kako vidimo sezonu 2017/18 - rekao je Čović.

BONUS VIDEO: IDEALNO ZA SPORTSKE ŠPICE! Završetak biciklističke trke pretvorio se u TOTALNI HAOS!

(Espreso.co.rs/ Blicsport/Sportnetwork)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.