ČEKA SE POTPIS? OBRADOVIĆ ŽELI AMERIČKU MAŠINU U TIMU! Agenti stigli na pregovore!
Alen Smailagić u duelu sa Majkom Džejmsom, Foto: Starsport

MAJSTOR

ČEKA SE POTPIS? OBRADOVIĆ ŽELI AMERIČKU MAŠINU U TIMU! Agenti stigli na pregovore!

Uskoro stavlja paraf na ugovor?

Objavljeno:

Srpski košarkaški trener i strateg Monaka Saša Obradović, nema dilemu oko sudbine Majka Džejmsa u Kneževini i naredne sezone!

Nije tajna da je Majk Džejms govorio o sledećem ugovoru kao najverovatnije poslednjem u karijeri, što i ne čudi ako se uzme u obzir da će u avgustu da napuni 34 godine, a prema najavama dobro obaveštenog lista Ekip, Monako pokušava da otkloni sve dileme i 'zaključa' Džejmsa novim višegodišnjim ugovorom.

Majk Džejms
Majk Džejmsfoto: Urbanandsport/NurPhoto/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, agenti nekadašnjeg asa Baskonije, Panatinaikosa, moskovskog CSKA, te još nekoliko evropskih i NBA klubova, stigli su u Kneževinu kako bi u najskorijem roku razgovarali o detaljima nove saradnje.

Saša Obradović
Saša Obradovićfoto: Starsport©

On je nedavno izabran za MVP meseca u Evroligi pošto je prosečno beležio 20,3 poena, dok je tokom cele sezone na 19,3 poena uz 46 odsto iz igre, 5,3 asistencije i 4,5 skokova uz prosečni indeks korisnosti 21,5.

Posle svega generalni menadžer Aleksej Jefimov je navodno dao obećanje da će uraditi sve kako bi Majk Džejms ostao u ekipi koju sa mnogo uspeha predvodi Saša Obradović.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.