PONOVO MLATI PRAZNU SLAMU! Nova ŠOK izjava Janakopulosa!
Željko Obradović i Dimitris Janakopulos, Foto: Beta/Branislav Božić/Printscreen/Instagram/dpg7000

Nema meru

PONOVO MLATI PRAZNU SLAMU! Nova ŠOK izjava Janakopulosa!

Gde se ovaj čovek gasi?

Objavljeno: 08:43h

Prvi čovek Košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos, ponovo je otišao korak dalje u "hvalisanju".

Naime, on je u intervjuu za grčke medije istakao da bi sadašnji Panatinakos pobedio Jugoplastiku sa Tonijem Kukočom, zatni moćni Makabi iz 2004. i 2005. godine kao i PAO iz 2009. sa Obradovićem na klupi.

"Ko visoko leti, nisko pada".

- Prema mom mišljenju, najbolji tim u istoriji bio je Makabi Pinija Geršona, pa onda Jugoplastika iz devedesetih, kao i Panatinaikos iz Berlina 2009. Nakon onoga što sam video u Madridu, mislim da bi dobili sve tri navedene ekipe, ali šta to znači? Lestvica je podignuta veoma visoko i na kraju godine ćete nas naći sa evropskom i nacionalnom titulom - rekao je Dimtiris Janakopulos.

Dimitris Janakopulos
Dimitris Janakopulosfoto: Printscreen/dpg7000

Jasno je da posle mnogo potrošenog novca svi u Atini čekaju titule, a upravo je to ono što želi milijarder na čelu "zelenih". I pred finiš sezone ne krije svoje ambicije!

- Sve što smo dosad uradili je lepo, ali ako nemate tim koji to može da podrži, nema mnogo smisla. Najveći uspeh gospodina Atamana i čitave ekipe nije taj što su treći u Evroligi ili prvi u Grčkoj, već što niko dosad ostvareno ne smatra uspehom. Svi žele Fajnal for, titule... To je naš najveći uspeh. Kada smo seli prošle godine, rekli smo da želimo da vratimo Panatinaikos u normalne tokove, da ponovo bude kompettitivan i da ljudi cene naš trud. Ne samo da ekipa igra dobro, ali ostvarili smo i sve zacrtane ciljeve - dodao je Janakopulos.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.