MILIONI SU U PITANJU: Čović otkrio koliku je Nejpir imao platu u Crvenoj zvezdi!
Šabaz Nejpir, Foto: Starsport©

mali kalemegdan

MILIONI SU U PITANJU: Čović otkrio koliku je Nejpir imao platu u Crvenoj zvezdi!

Ovo je mnoge zanimalo

Objavljeno: 21:21h

Šabaz Nejpir je proteklog leta stigao u Crvenu zvezdu kao najveće, ali i najskuplje pojačanje.

Ipak, američki košarkaš se na Malom Kalemegdani nije snašao i napustio je klub posle samo nekoliko meseci, te se vratio u Olimpiju iz Milana.

Šabaz Nejpir dok je nosio dres Crvene zvezde
Šabaz Nejpir dok je nosio dres Crvene zvezdefoto: Starsport

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović gostujući u podkastu kod "Luke i Kuzme" otkrio je koliku je Nejpir imao platu, kao i koliki novac mu je Zvezda isplatila.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

- Šabaz Nejpir, 2.100.000 dolara (godišnja plata u Zvezdi). To govorim zbog Kuzme, pošto je on rekao da ga je bolela glava kad je čuo cifru. Mi smo Šabazu isplatili tri plate, tri puta po 210.000 dolara, dakle 630.000 dolara. On je ušao u peti mesec (pre odlaska), četvrtu i petu platu isplaćujemo u pet mesečnih rata. Dakle, mi plaćamo 1.050.000 dolara, a lukavi Mesina plaća isto toliko, ali je zato dao izjavu da se Srbi glođu - rekao je Čović, a potom i otkrio šta je pošlo po zlu sa Nejpirom.

- Nije se uklopio čovek. To za porodicu je bila priča, ali izgleda i da mu u Milanu nedostaje porodica kada vidimo kako igra. On je u Zvezdi odigrao jednu utakmicu dobro i to je naš problem koji vučemo od početka sezone. Mi u Zvezdi imamo velika imena kada su u pitanju domaći igrači, oni su mu se maksimalno otvorili i pomagali mu. Nejpir je stalno govorio kako se trudi i da će se uklopiti. Najavljivao je, ali nije postao bolji.

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.